Přiznání

Autor: Anna Todd
Originální název: After We Collided
Knižní série: After
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš?

Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Není to poprvé, co se přesvědčila, že kluk, do kterého se zamilovala, dokáže být pěkně krutý, ale takové ponížení nečekala ani v nejhorším snu. Musí se smířit s tím, že Hardin navždy zůstane… Hardinem. Že by se v něm až tak moc mýlila?

Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl. Kvůli Hardinovi odstavila na vedlejší kolej všechno, na čem jí záleželo – školu, kamarády, matku, přítele… další zklamání by nezvládla.

Hardin, který se do Tessy mezitím doopravdy zamiloval, zjišťuje, že bez ní nedokáže žít, kaje se a prosí o odpuštění. Tessa se brání, ale to se lehko řekne, navíc při představě na vášnivé noci strávené v Hardinově náručí… Elektrizující dotyky… Nenasytné polibky…

Hardin ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit? Všechno navíc komplikuje Zed, který se pokouší Tessu získat a na rozdíl od Hardina je hodný a milý. Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí…

Nakladatel: Gallery Books (EN), Yoli (CZ)
Počet stran: 688 (EN), 608 (CZ)
Vazba: Brožovaná a ebook (EN, CZ)
Vydání v USA: 25.11.2014
Vydání v ČR: prosinec 2015

Datum četby: 10 dní, srpen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No tak tohle je krásný případ naprosto nevhodného vztahu. Hotová telenovela.

Oficiální stránka autorky

Můj názor: V rámci dokončování rozečtených sérií jsem se po dlouhé době nakonec odhodlala pustit se i do téhle šílené série, jejíž první díl se momentálně natáčí. Ale řeknu vám, že mě to stálo hodně přemáhání.

Celkově se tento obrovský kus knihy dá přeložit jako drama, sex, drama, sex, drama, panebože co to bylo, sex, drama. A takhle to vlastně jede pořád dokola. Postavy se žádným způsobem vlastně nevyvíjejí, hlavní hrdinka je ve své naivitě snad pořád horší a horší… a o hlavním hrdinovi ani nemluvě. Ten je totálně na přesdržku.

Na jednu stranu sice chápu, proč je celá série tak oblíbená, protože minimálně ty sexuální scény jsou tedy pěkně žhavé, na druhou jen kroutím hlavou, jak někdo může takhle zbožňovat knihu o naprosto nezdravém vztahu. Nebudu ovšem popírat, že jsem měla nutkání neustále otáčet stránku za stránkou, i když jsem musela častokrát koulet očima.

Pokud máte chuť na erotickou blbinu, která vás bude vytáčet polovinu času, co ji vlastně budete číst, rozhodně neváhejte. Jen ji berte s rezervou.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..