Filmová recenze: The Kissing Booth

Na tenhle film jsem vlastně narazila na Netflixu díky tomu, že se zrovna objevoval mezi novinkami. A vzhledem k tomu, že si ráda pouštím i romantické filmy, řekla jsem si, že tuhle oddechovku zkusím a nelitovala jsem.

Režie: Vince Marcello
Scénář: Vince Marcello
Hudba: Patrick Kirst
Hrají: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, Molly Ringwald, Frances Sholto-Douglas, Morne Visser, Robin Smith

Elle Evans je hezká, docela populární holka, která ale zatím nikdy nedostala pusu. Jejím nejlepším kamarádem je Lee Flynn – narodili se ve stejný den, jejich mámy byly nejlepší kamarádky a nedají bez sebe ani ránu. Už od dětství se řídí celým seznamem pravidel, takže je jen tak něco nemůže rozházet. Jenže Lee má staršího bráchu Noaha, kterému u nohou leží všechny holky ze školy. Tedy kromě Elle.

Elle Evans je hezká, docela populární holka, která ale zatím nikdy nedostala pusu. V rámci karnevalu chtějí Elle s Leem vybrat peníze na charitu prostřednictvím líbacího stánku, kde studenti ochotně vytáhnou z kapsy pět dolarů, aby mohli anonymně políbit svého idola. Jenže když Elle políbí Noaha, celý její život se převrátí vzhůru nohama. Mozek radí, aby si od něj držela odstup, ale srdce ji táhne přesně opačným směrem. Bude mít tenhle příběh šťastný konec, nebo skončí zlomeným srdcem? (Kniznivesmir)

 

Pokud hledáte něco zábavného, ulítlého a trošku hloupoučkého, rozhodně nesáhnete vedle. Příběh  filmu je poměrně jednoduchý a předvídatelný, takže stačí si jen sednout a nechat se unášet roztomilým vyprávěním hlavní hrdinky, která je neuvěřitelně sympatická, až jí to její zamilování začnete pořádně závidět.

Stejně tak ji totiž budete závidět i nejlepšího kamaráda, u něhož jasně platí, že i s opačným pohlavím může být člověk kamarád. Horší to je ovšem v okamžiku, kdy ten kamarád má pěkně hot staršího bratra. No a to se pak začnou dít divy. Film má nejen vtipné pasáže, ale také výborně vybranou hudbu, kulisy a celkově je to i s vedlejšími postavami tak akorát.

The Kissing Booth je skvělá romanťárna, u které se budete bavit od začátku do konce a bude vám sakra jedno, že místy možná nedává trochu smysl. Ale co, jako letní jednohubka je to skvělé pokoukání, které by vám určiět nemělo uniknout.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Denisa napsal:

    Souhlasím s tebou super komedie na léto. Film má jak skvělou hudbu tak i dobře vybrané herce. Je pravda, že občas je to trošku praštění ale co k létu to prostě patří 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..