The Substitute

Autor: Denise Grover Swank
Originální název: The Substitute
Knižní série: The Wedding Pact
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Megan Vandemeer opravdu chtěla říct svým rodičům, že zrušila své zasnoubení a svého snoubence poslaa do háje už před šesti týdny, kdy jej nachytala se svou sekretářkou, ale nějak se k tomu nedostala. To asi proto, že má ze své matky naprostou hrůzu a nedokáže si představit, že jí zkazí její vysněnou svatbu, za kterou už utratila tolik peněz.

A právě proto se rozhodne odletět domů sama a nějak to vyřešit. Jenže se nedopatřením opije už v letadle a když se probudí, má najednou náhradního ženicha, kterého viděla všehovšudy jen pár hodin…

Josh McMillan má jen týden na to, aby zachránil svou rodinnou firmu, proto se v poslední minutě rozhodne nasednout do letadla do Kansas City s tím, že vše ponechá náhodě. A taky se tak stane… jen ta náhoda je daleko větší, než by čekal. Teď jej všichni považují za budoucího ženicha ženy, která mu doslova spadla do klína a která mu od prvního dne pořádně zamotala hlavu. Dokáže jí ale vysvětlit, že jeho pohnutky opravdu nebyly nijak špatné?

Osudu prostě musíte občas krapet vypomoct.

Nakladatelství: DGS (EN)
Počet stran: 350 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 21.1.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 11 dní, červen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No byla to taková pohádka…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Vzhledem k tomu, že teď aktivně prožívám přípravy na svatbu své sestry, tudíž jsem většinu času ráda, že vůbec můžu jít konečně spát, řekla jsem si, že zkusím nějak načerpat tu svatební tématiku i v knihách. A proto padla volba na sérii, kterou jsem měla už dlouho v hledáčku.

Anotace knihy slibuje vše, co opravdu dostanete. Když přimhouříte obě oči nad tím, jak neuvěřitelný a až moc pohádkový tento příběh je, užijete si fajn romantickou komedii, která vác pohladí po duši. Protože snad nikdo nemůže mít tak praštěnou babičku, co ráda dělá jógu zásadně nahá, a striktní matku, co vás dokáže udolat i jedinou větou nebo pohledem, jinak by se z toho snad zbláznil.

Oba hlavní hrdinové jsou neuvěřitelní sympaťáci, což vás častokrát nutí usmívat se od ucha k uchu nad tím, co se to vlastně zase děje a jak se z téhle šlamastyky dostanou vůbec ven. Občas mám na tyhle insta-love knihy chuť a tady se mi autorka docela trefila do nálady, i když se přiznám, že jsem chvílemi i kroutila hlavou nad tím, co všechno se mi snaží nacpat. Ale co, odreagovačka to byla perfetní.

V závěru nesmím zapomenout na vedlejší postavy, kterých si pořádně užijeme ještě v dalších dvou knihách. Někdy si říkám, jaká je škoda, že i já neznám podobné typy lidí, protože bych ten život měla ještě zajímavější, než je teď. Na druhou stranu bych to taky ale nemusela občas přežít 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. To vypadá / zní skvěle 🙂 A obálka je strašně moc hezká 🙂 škoda, že nevyšlo ještě u nás, mrknu na orig. verzi.

  2. Mary-berry napsal:

    Už nějakou dobu mě tato kniha straší na mém kindlu. Vypadá to na něco, co by se mi líbilo, nebýt toho, že teď nemám chuť na insta love story.
    Mary-berry recently posted..Recenze: Zrádné srdce (Kroniky Pozůstalých #2) – Mary E. PearsonováMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..