The Player

Autor: Denise Grover Swank
Originální název: The Player
Knižní série: The Wedding Pact
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Rozvodová právnička Blair Hansen je přesvědčená, že manželství by mělo být založeno na praktičnosti, nikoli vášni. Ale když se začne blížit její vlastní svatba, kdoví proč musí vzpomínat na svého přítele z vysoké. Jediný, kterého opravdu milovala, a také jediný, kdo jí kdy zlomil srdce. A pak se najednou opět objeví v jejím životě a začne útočit na její srdce i mysl…

Garrett Lowry je rozvodový právník, který je připraven se konečně usadit. Jenže žádná není ta pravá. Tu od sebe totiž odehnal už pře lety a není dne, kdy by toho nelitoval. Jeho babička jej donutí jít na svatbu svému otravnému bratranci a i když si Garrett myslí, že je to hodně, hodně špatný nápad, nakonec se to ukáže být jeho životní příležitost.

Dokážou si Garrett s Blair i po tolika letech k sobě opět najít cestu?

Nakladatelství: DGS (EN)
Počet stran: 354 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 2.6.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle mě teda emočně rozdrasalo daleko víc.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Musím říct, že jsem tak trochu nevěděla, co od tohoto dílu čekat, jelikož Blair mě v první knize dost vytáčela, i když jsem jí na jednu stranu rozuměla… přece jen chtěla ochránit kamarádku, co se fakt tak trochu zcvokla.

Proto jsem byla překvapená tím, jak moc mě její příběh emočně vyždímal. Od začátku do samotného konce jsem byla pořád na větvi z toho, co se to vlastně děje. Ano, i v tomto případě to bylo místy lehce padlé na hlavu, ale nějak to při té jízdě na horské dráze vůbec nevadilo. Až do samotného závěru jsem byla napjatá jako struna. A že to teda byl pořádně ujetý konec. Chvílemi jsem se musela smát nad tím, co všechno je možné do jedné knihy nacpat.

Ani tentokrát jsme nepřišli o oblíbené i ty méně oblíbené postavy. Vlastně se jich objevilo i dost totálně na odstřel, ale bez nich by to asi nebylo tak emočně vypjaté. Bylo fajn vidět Blair i z jiného pohledu. Garrett si mě získal téměř okamžitě a jeho odhodlání se mi vážně, vážně líbilo. Prostě mám slabost přesně pro tyhle typy příběhů.

Je zvláštní, že autorka má v obou sériích, které jsem od ní dosud četla, nejemotivnější druhý díl ze série. Ty příběhy jsou vždycky moje slabina 🙂

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..