Miss Fix-It

Autor: Emma Hart
Originální název: Miss Fix-It
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Kali si už zvykla, že na ni většina chlapů kouká s nedůvěrou, když se jim objeví na prahu domu, aby provedla nějaké opravářské práce, složila skříně nebo vymalovala pokoj. U holek se to prostě nenosí, jenže ona už od malička nechtěla dělat nic jiného.

A pak se do města přistěhuje nový přitažlivý tatínek dvou malých nezbedů a Kali je jasné, že jí dá pořádně zabrat udržovat čistě profesní vztah. Brantley i dvojčata se jí totiž hluboce zakousnou do srdce, aniž by si to prve uvědomila…

Nakladatel: Createspace Independent Publishing Platform (EN)
Počet stran: 336 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 31.10.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, březen – duben 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No nějak jsem to čekala lepší a míň přesládlé…

Oficiální stránka autorky

Můj názor: Musím říct, že mě tahle kniha docela zklamala, protože jsem čekala něco tak trochu jiného. Nalákala mě totiž dobře znějící anotace, která toho hodně slibovala. Já ale celou dobu číhala na něco, co té knize dodá pořádnou jiskru. Marně.

Těžko říct, jestli je to tím, že hlavní hrdinka je občas tak příšerně nad věcí, uštěpačná, protivná a dost nedospělá. Na druhé straně je tu pak pohledný otec dvou malých dětí, o němž se dozvíme hlavně to, že je fakt sexy… a taky sympaťák jako hrom.

Příběh je poměrně jednotvárný a ničím extra nepřekvapí. Oba hrdinové si hrají hlavně na kočku a myš, až to chvílemi přestane bavit. Nehledě na to, že celou dobu vyhlížíte nějaký větší zlom nebo vzrůšo a ono nic. Nejvtipnější částí jsou asi děti, ale i to jejich ujeté žvatlání vám brzy začne lézt krkem.

Je to fajn kniha na jedno nebo dvě odpoledne, ale připravte se na pořádnou dávku cukru a nic moc zápletku. Vážně škoda. Velké plus ovšem dávám za to zobrazení randění, ačkoliv je to smutné, je to prostě tak 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..