Hidden Seams

Autor: Alessandra Torre
Originální název: Hidden Seams
Knižní série: Unzipped
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Pracoval jsem na tom dekádu. Prodal jsem svou duši a svou reputaci. Žil jsem lež, smál se pro kamery a nenáviděl se. To vše pro odkaz.

A pak… se najednou zjeví ona. Záhadná dědička s pořádně prořízlou pusou, kterou bych nejraději umlčel..

Jenže na tom nezáleží. Hrál jsem tuhle hru už příliš dlouho. Můžu v ní pokračovat ještě chvíli, držet ruce pěkně u těla a hlavně dál od toho jejího. Dokážu udržet své tajemství až do poslední chvíle, kdy bude všechno mé.

Anebo taky ne…

Nakladatel: Select Publishing (EN)
Počet stran: 300 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 18.1.2018
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, březen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: I téhle knize něco chybělo a nebyla to jen normálnější zápletka…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Když jsem se nakonec pro druhý díl téhle podivné série rozhodla, nevěděla jsem, co od toho čekat. Recenze jsem si raději ani nečetla, aby mě zbytečně neovlivnily jako v prvním případě a doufala jsem, že bude o víc jak chlup lepší. No bylo to jiné, ale ne o moc lepší. Bohužel.

Nechci tady zbytečně spoilerovat hlavní zápletk, protože si osobně myslím, že právě TO je největší mindblown, na jaký jsem ještě v podobných erotičtějších romancích nenarazila. I když se přiznám, že jistá odhalení mi šla trochu proti srsti a to už jsem v osobním životě taky zažila leccos.

Oproti prvnímu dílu, který vlastně nijak nesouvisí s tím druhým, jsou ale obě hlavní postavy sympatičtější. I když je jim to vlastně houby platné. Protože mi občas děj přišel tak zvláštně poslepovaný, unáhlený, nebo nesrozumitelný. Například celý background hlavní hrdinky jsem tak úplně nepobrala až do samotného konce.

Celkově vzato jde i v tomto případě o nevyužitý potenciál, který se určitě dal rozvést trochu jinak. Mohlo to být i propracovanější a daleko žhavější. Ale rozhodně to nebylo to nejhorší, co jsem kdy četla. A že jsem toho už četla hodně…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..