All or Nothing at All

Autor: Jennifer Probst
Originální název: All or Nothing at All
Knižní série: Billionaire Builders
Díl: třetí
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Tristan Pierce opustil rodinný byznys, aby si vytvořil svůj vlastní život, jak si jej vysnil. Nikdy ale nezapomněl na svou milostnou aféru s daleko mladší a tehdy ještě nezkušenou Sydney Green. A rozhodně ne na bolestivý rozchod, který mu zlomil srdce.

Když se ale musí vrátit domů a postavit se tváří v tvář nejen své minulosti, dostane šanci znovu spravit víc než jen vztah se svými bratry. Podaří se mu to ale?

Sydney milovala Tristana celý svůj život, když ale odešel, neodnesl jen kus jejího srdce, ale také její důvěru v něj. Teď jsou ale zase spolu a společně se budou muset postavit největšímu tajemství ze všech…

Nakladatelství: Gallery Books (EN)
Počet stran: 375 (EN)
Vazba: Brožovaná vazba i ebook (EN)
Vydání v USA: 25.6.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, březen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tenhle díl se mi líbil nejvíc.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na poslední díl jsem se hodně těšila, protože už v předchozích dvou dílech tu a tam nějaké náznaky mezi hlavními postavami tohoto dílu byly. I tak jsem ale nebyla tak úplně připravená na tu horskou dráhu emocí, která mě strhla.

Sydney jsem si oblíbila hned od začátku a naprosto jsem všechno její jednání a rozhodnutí chápala. Tristan mi na druhou stranu chvíli brnkal na nervy, ale pak mě jeho prvnotní zlom překvapil. O to víc mě pak dostal ještě ten druhý. Ono se to asi svým způsobem dalo i předvídat, ale i tak jsem byla překvapená, že to krapet vybočilo z řady. O to se mě ta kniha nejspíš dotkla víc.

Víc se toho asi ani napsat nedá. Přece jenom je to romance jako každá další, jen vás možná trochu víc vezme. Celkově se mi tahle stavařská série líbila a doufám, že se jí někdy dočkáme také v češtině.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..