Suma sumárum za leden, únor 2018

Máme za sebou další dva měsíce, takže znovu přicházím s přehledm toho, co jsem si pořídila do knihovničky nového. Třeba se něčím inspirujete.

Knihy, které jsem si koupila:

Jak určitě víte, knihy Alice Clatyon mám moc ráda, respektive její Nabíječ byl bezkonkurenčně nejlepší vtipná eroťárna, jakou jsem kdy četla. Její nová série z Hudson Valley je ovšem ještě lepší, respektive všechny tři díly jsou skvělé, což se u Nabíječovy série bohužel nestalo. A teď ji konečně máme i u nás! Pravda, sice název Sexy farmář i obálka teda nic moc, ale obsah je skvělý, takže hrrr na něj!

Nightingale Way je poslední díl (myslím) série On Dublin Street, která mě sice tolik neuchvátila, ale Samanthu Young mám celkově jako spisovatelku ráda, takže je jasné, že si musím doplnit sérii. Jsem fakt zvědavá, jestli se dočkáme nějakých dalších jejích dílů.

No a konečně jsem si pořídila první dva díly nové série Richelle Mead, která je má druhá nejoblíbenější autorka. Až na to, že jsem ještě stále nečetla všechny její knihy, i když je už dávno mám doma. Neřeknu vám, proč… prostě mi něco brání se k nim dostat. Ale mám odhodlání, že to brzy bude.

Knihy, které jsem dostala:

Knhu Žízeň jsem měla možnost dostat od Luxoru za to, že pro ně občasně píšu recenze. Jsem v blogteamu už nějaký ten pátek, vlastně od jeho založení, ale abych pravdu řekla, poslední dva roky je to už nějak na jedno brdo. Výběr opravdu zajímavých kousků minimální, celková koncepce zvláštní a vůbec už to nemá takový drive jako kdysi. Každopádně jsem si řekla, že bych s touhle sérii měla začít po té, co jsem viděla naprosto příšernou adaptaci Sněhuláka a řekla si, že v knize to určitě dává větší smysl.

Hodného kluka jsem dostala od Zuzky a jsem na něj hodně zvědavá, protože je to vlastně spin-off série HIM. Na knize se opět podílely Elle Kennedy a Sarina Bowen a dostaneme se opět do hokejového světa, takže jsem natěšená. Doufám, že mě kniha nezklame.

~ Uveřejněné recenze ~

DatingYou/Hating You

Villain

Bad at Love

Roomies

Proposal

Magic Stars

Being Brooke

Catching Carly

Temné proroctví

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Charmedka napsal:

    Alice Clayton má novou sérii? To je super, zatím jsem teda četla jen Zrzku, ale Nabíječe mám doma a chystám se na něj, jen mi chybí poslední díl. On Dublin Street mám na wishlistu, ale zatím jsem stále nebyla schopná sehnat ani jeden díl.
    Půlnoční klenot aktuálně čtu, Richelle Mead mám strašně ráda.
    Charmedka recently posted..Stephenie Meyer – SpecialistkaMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..