Hot Shot

Autor: Karina Halle
Originální název: Hot Shot
Knižní série: North Ridge
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Delilah Gordon má jedno tajemství. Je zamilovaná do svého nejlepšího kamaráda od vedle, Foxe Nelsona, od svých šesti let. A ačkoliv většina její rodiny a kamarádů o tom ví, jediná osoba, které se to přímo týká, ne. Pro Delilah je to tak asi jen dobře. Raději předstírá, že jsou opravdu jen přátelé, i když to tak vůbec není.

Fox má ale také tajemství. Jako hasič je často vrhá do nebezpečných situací a snaží se zachraňovat životy. Jenže hluboko uvnitř tuhle odvahu a sebejistotu vůbec necítí. Čím víc se o něj pokoušejí jeho démoni, tím víc se Delilah stává tou jedinou, kdo tyto plameny dokáže uhasit.

Z přátel se brzy stane něco víc a jejich vztah se tím jen víc zkomplikuje. A Delilah bude mít daleko víc než jen jedno tajemství…

Nakladatel: CreateSpace Independent Publishing (EN)
Počet stran: 330 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 9.1.2018
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, březen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Fox mě teda občas dost vytáčel…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Musím se přiznat, že tenhle díl mě bavil ze všech nejméně. A nejspíš to bude tím, že nemám zrovna v oblibě příběhy, kdy se kamarádi mají opravdu rádi a ten jeden je až tak moc dlouho mimo a nevidí to, až mě ta jeho imbecilita začne vytáčet.

A že mi tedy Fox pěkně pil krev. Tak nějak chápu jeho důvody, ale stejně jsem fandila hlavně Delilah, která se tedy v konečném důsledku musela snad se vším poprat sama.
A mám pocit, že ostatní jí to ani moc neusnadňovali. Velký palec nahoru za Shanea, protože jsem ráda,
že se v tomhle díle víc projevoval. Je to přesně takový ten ideal boyfriend/husband, který existuje jen v knihách… bohužel.

V porovnání s prvním a druhým dílem to bylo docela zapeklité, emočně vypjaté a snad víc překvapující a nečekané. Což je na jednu stranu fajn, protože se autorka pořád neopakuje, na stranu druhou mi to tak úplně nesedlo.

Celkově vzato jde ovšem o moc dobrou romantickou sérii, která vás rozesměje, rozesmutní, naštve, někdy možná i otráví, ale taky pěkně zažehne. Takže za mě určitě oba palce nahoru, jen se do ní vrhněte.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Ennie napsal:

    Kniha mě rozhodně upoutala svou obálkou. Také moc nemusím tyhlety „zamilované přátelství“, ale i tak to zní docela zajímavé. Blbé je, že to (zatím) v ČR nevyšlo a já anglické knihy moc nečtu, protože to pro mě není tak odpočinkové jako v češtině :/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..