Březen – měsíc knihy, měsíc čtenářů

Řekla jsem si, že bych vám měla začít dělat pravidelněji radost. Knih, které už znovu číst nebudu, mám habaděj a občas přispějou svými kousky i přátelé. Tak proč neudělat radost někomu jinému?

Vzhledem k tomu, že měsíc březen je měsícem všech čtenářů, je k tomu skvělá příležitost. Mám pro vás připravené dvě knížky, co můžou být vaše. Musíte jen splnit jednoduchý úkol. Odpovědět na otázku a mít štěstí při losování.

  • Soutěží se od 10.3. do 18.3.2018.
  • Soutěže se můžou zúčastnit lidé z České republiky.
  • Základní podmínkou vstupu do soutěže je napsání komentáře dolů pod článek.
  • Komentář můžete napsat pouze jednou. Duplicitní vstupy budou mazány.
  • Výherce bude vylosován pomocí Random.org, následně dostanou informační email. Na odpověď mají 72 hodin, jinak losuju jiného vítěze.
  • Vyhrazuji si plné právo na změnu soutěžních pravidel, či prodloužení soutěže.

A jaká je otázka? Jakou knihu nebo knižní sérii byste chtěli „objevit“ znovu, protože teď patří mezi vaše nejoblíbenější? Prostě si zkuste představit, že na ni narazíte úplně poprvé a prožíváte všechny ty nadšené okamžiky během prvního čtení.. Jsem zvědavá, co mi napíšete.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

5 Responses

  1. Bee napsal:

    To je snad ta nejtěžší otázka ze všech, protože takových sérii mám neskutečně moc, ale dám moje top tři: Mercy Thompson, protože je prostě jedinečná a miluju ty vztahy mezi postavami. Kate Daniels, za ten bezvadný humor a úžasný svět plný dlaků a monster, a Dvůr mlhy a hněvu, protože Rhys <3 🙂

  2. S.w.88 napsal:

    Knih, na ktere nemohu zapomenout je vice, ale mym zlatym gralem je kniha od Colleen Hoover-Odvrácena tvář lásky, uz jsem ji behem dvou let „znovuobjevila 4x“ ….

  3. Tereza napsal:

    Určitě Vampýrská akademie nebo Percy Jackson a pak určitě souhlasím s ACOMAF, prostě Rhys! 😀

  4. Jeanette K. napsal:

    U mě je to jednoznačně Harry Potter. Když si vzpomenu na ty pocity, které jsem zažívala, když jsem ho před nějakými deseti lety četla poprvé… 🙂 Potom možná tak třeba Hry o trůny, tuhle knižní sérii jsem měla taky hrozně ráda :))
    Jeanette K. recently posted..Přibylo v mé knihovně #únor2018My Profile

  5. Denisa napsal:

    Ahoj, chtěla bych ti poděkovat za super otázku. Opravdu jsem nad ní chvilku musela přemýšlet protože knižních sérií v poslední době vyšlo opravdu hodně. Dřívější mou oblíbenou byl Harry Potter a koho by vlastně nebyl. 😀 Ale v současné době je mou oblíbenou sérií, série Krásní mrtví. Je to sice starší a ne tak známá série ale nějakým způsobem si mě dokázala získat 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..