Padlo mi do oka (14)

Sice je to už sakramentsky dávno, co jsem sepisovala tenhle přehled, ale znáte to, když je čas, člověk ho radši věnuje odpočinku, zábavě a ne přidávání si dalších knih do svého to-read listu, který snad až do smrti nikdy nepřečtu 😀 Dneska ovšem dáme trochu lechtivější notu.

Play On ~ Samantha Young
Mám knihy Samanthy Young ráda, některé víc a některé míň, a tahle na mě vykukovala od autorky a některých čtenářl v zahraničí na sociálních sítích, až jsem si řekla, že se jí taky podívám na zoubek, jestli za to opravdu stojí. Vypadá to, že by mělo jít o duologii, tak jsem zvědavá, jestli se bude týkat jiného páru nebo opět dvou hlavních hrdinů.

Nora O’Brien se v životě nikdy moc nedařilo, i když se přestěhovala z Indiany do Skotska, aby našla štěstí. Jenže o tři roky později jí nezůstane skoro nic. Až jí do života vkročí Aidan Lennox. Přestože Nora ví, že za jiných okolností by se ti dva asi nesetkali a už vůbec by to mezi nimi nejspíš tolik nejiskřilo. Spojuje je totiž bolestná minulost.

Jenže když se v Aidanově životě opět něco semele, náhle zmizí a nechá Noru se zlomeným srdem. A tak se rozhodne jít za svými sny. Když se jí to konečně podaří a má skoro vše, co kdy chtěla, Aidan se náhle do jejího života vrátí. A kdoví proč je rozhodnutý ji nenávidět…

Wicked Favor ~ Sawyer Bennett
Knihy Sawyer Bennet mám v hledáčku už dlouho, ale nějak mě nejíc upoutala až tahle docela hříšná série, která asi nebude ničím překvapivá, ale na rozjetí té správné nálady asi naprosto ideální. A hlavně by to měla být celkově pěkně nažhavená série.

Jako majitel elitního sexy klubu v Las Vegasse Jerico Jameson nikdy netráví noci sám. Je to přesně ten typ alpha samce, co když zahlédne něco, na co má chuť, nenechá se jen tak odradit. Takže když se objeví sestra jeho největšího nepřítele a žádá ho o pomoc, nemělo by být tak těžké, říct jí ne. Ale pocítí příležitost, jak pomoci překrásné ženě a zároveň se tak jejímu bratrovi pomstít.

Pomlácená a plná modřin hledá Trista Barnes jediného člověka, který jí nejspíš může pomoct. Je jí jedno, proč jejího bratra tolik nenávidí, ale pokud jí může pomoct, nezajímá jí to. Nečeká ovšem svět, do kterého jí vtím vtáhne.

Wild Card ~ Karina Halle
Od Kariny Halle si knihy hodně vybírám, i když jich má na kontě pěknou hromádku, ne všechny mi totiž tak úplně sedí. Tahle série mě ovšem navnadila tím, že jde nejspíš o rančerské prostředí a pro to já mám kdoví proč velkou slabost.

Jako muž, který má na starosti celý ranč, se Shane Nelson nikdy nebál ušpinit si ruce. Vždycky věděl, co od života chtěl a šel si tvrdě za tím. A zrovna teď chce Rachel Waters. Vlastně ji nikdy nepřestal chtít. Bývali nejlepšími kamarády už od dětství a během dospívání pár, který přešel až do fáze spřízněných duší. Jenže stačila jediná noc, kdy jim oběma Shane zlomil srdce a bylo to.

Teď je Rachel po šesti letech opět zpátky doma. Aby se postavila své minulosti. Aby s epostavila Shaneovi. Aby se postavila jeho temnému tajemství.

The Scotch King ~ Penelope Sky
Od Penelope Sky jsem nejspíš nečetla vůbec nic, ale tahle série mě zaujala v prvé řadě svými obálkami. A taky vysokým hodnocením, které sice nemusí nic extra znamenta, protože známe případy, kdy se to naprosto minulo, ale stejně jsem zvědavá.

V tomto případě se jedná o typickou „revenge“ sérii, kdy se hlavní hrdina rozhodně pomstít muži, který jej okradl o knoh-how i o peníze. A jak na takovou pomstu jít nejlépe? Přes jeho sestru. Ale v procesu se k ní připoutá víc, než by sám chtěl a pak už není cesty zpátky…

Bedmates ~ Nicole Chase
Knihy Nicole Chase mám moc ráda, je to taková příjemná oddechovka, i když máte jasnou představu o tom, co od ní máte čekat. Zatím jsem od ní tedy četla jen jednu královskou sérii, ale jsem zvědavá na další kousky. Tady by mělo jít zatím o duologii.

Každý dělá chyby, hlavně když jste na vysoké. Ale pro dceru prezidenta Spojených států je to obrovské ponížení a poslední chyba Maddie McGuire ji zavede až na policejní stanici. Na čemž si pěkně smlsne hlavně tisk. A tak Maddie nezbyde nic jiného než souhlasi s veřejně prospěšnými pracemi. Ani ve snu by ji nenapadlo, že jí psolečnost bude dělat syn viceprezidenta, Jake Simmon.

Jake se nedávno vrátil se zraněním z Afghánistánu a rozhodně neměl v úmyslu dělat chůvu nezbedné dceři prezidenta. Jsou jako olej a voda a neustále si vjíždějí do vlasů. Jenže mezi láskou a nenávistí je tenká hranice…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..