V lednu 2018 vychází – 1. část

Máme tu nový rok a témř konec prvního měsíce, tak by se slušelo, abych vám ukázala, co u nás vůbec vychází.

~ Česko ~

Hořké sousto (Upíři z Chicaga #8)
Chloe Neill

11.1.2018
Fantom Print

Merit je upírkou pouze krátce, ale už si užila trablů, že by to vydalo na celý život. Ona a její Mistr, několik staletí starý Ethan Sullivan, znovu a znovu riskují životy, aby zachránili město, jež milují. Ne každý v Chicagu jim však tu lásku oplácí.

Po městě propukají pouliční bouře zaměřené proti upírům a zasahují je tam, kde je to bolí nejvíc. Skupina chuligánů vyzbrojená zápalnými lahvemi a hluboce zakořeněnou nenávistí dělá všechno proto, aby upíry vymetla z Větrného města stůj co stůj.

Merit a její spojenci potřebují urychleně vypátrat, kdo stojí za těmito útoky, kdo se stane příštím terčem a zda existuje způsob, jak zabránit nesmyslné destrukci. Bitva o Chicago začala a Merit dochází čas.

Už jsem normální?!? – Klub okašlaných holek
Holly Bourne

15.1.2018
Slovart

Román o skutečném holčičím přátelství a velké odvaze vypráví o středošškolačce Evie. Právě nastoupila na novou školu, kde ji nikdo nezná jako „tu holku, co se zcvokla“. Už nebere skoro žádné prášky, umí si poradit se svými úzkostmi a je na krok od toho, aby byla normální.

Jenže co to je, být normální? Má skvělé kamarádky, chodí do kina a na koncerty. Ještě ji zbývá najít si kluka. Jenže vztahy s kluky jsou ošemetná věc, z těch by se zbláznila i normálně holka. Chytrý a vtipný bestseller, který by neměl chybět v žádné holčičí knihovně.

Osud Tearlingu (Královan Tearlingu #3)
Erika Johnson

24.1.2018
Yoli

Neuplynul ani rok a Kelsea se proměnila z obyčejné teenagerky v mocnou panovnici. Ale její boj proti korupci a snahy o nastolení řádu v sužované zemi jí přivedly do cesty nemalou řádku nepřátel. V čele s obávanou Rudou královnou, jejíž armáda se právě chystá napadnout Tearling…

Aby svůj lid ochránila, obětuje Kelsea to nejcennější, co má, sebe samu. Odevzdá zlé královně své safíry a spolu s nimi i svou moc, a alespoň na čas tak odvrací nevyhnutelný útok nepřátelských armád. Zatímco je právoplatná vládkyně vězněm v sousední zemi, Palcát – vládnoucí regent a jediný, komu Kelsea skutečně věří – shromažďuje své muže a plánuje velkolepou záchrannou akci. Země si totiž neporadí bez své královny. Začíná tak poslední souboj, poslední hra, v níž se Kelsein osud definitivně zpečetí. Stejně jako osud celého Tearlingu…

Napravený prostopášník
Raine Miller

24.1.2018
Baronet

Jeremy Greymont si užívá svobodomyslného života plnými doušky. Mezi jeho vášně patří nezávazný sex na jednu noc a skotská whisky. Jeho dědeček mu však dá ultimátum, buď se ožení a zajistí pokračování rodu, nebo se s dědictvím a s titulem může rozloučit. Krásná Georgina, sestra jeho přítele, mu připadá jako ideální řešení.

Jeremy už se nemůže dočkat, až ji učiní svou manželkou a začne pracovat na potomcích. Dokonce je ochoten kvůli ní zklidnit svůj dosavadní styl života. Osud jim však do cesty postaví tvrdou překážku. Georgina je po brutálním útoku přesvědčena, že nedokáže být řádnou manželkou žádnému muži ? dokonce ani pohlednému Jeremymu Greymontovi.

Velký návrat (Spirit animals, Soumrak strážců #3)
Varian Johnson

25.1.2018
Fragment

V hlubinách Erdasu se probudilo zkažené a prastaré zlo. Dokáže ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům!

Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Protože temnota si podrobuje jejich spojence, mohou se v nastalém chaosu spoléhat na jediné: na své zvířecí společníky. Jenže nepřítel, kterému přátelé čelí, má moc ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům. Vydrží jejich spirituální pouta silná, nebo bude některý z nich ztracen? Bude to Brigan, Uraza, Dží nebo Essix?

Víš, že tě potřebuju? (Dimily trologie #2)
Estelle Maskame

25.1.2018
Fragment

Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená. Jenže za tu dobu se leccos změnilo. Ona je momentálně šťastná po boku svého přítele Deana a doufá, že i Tyler se posunul dál. Jak dopadne jejich setkání ve sluncem rozpáleném New Yorku – městě, které nikdy nespí? Odolají pokušení, nebo dají svým citům volný průběh?

Bude jejich láska dost silná na to, aby ustála zkoušku, která nebude jednoduchá? DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskame má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.

Čtenářka (Moře inkoustu a zlata #1)
Traci Chee

25.1.2018
Fragment

Sefia se ukrývá v divočině se svou tetou Nin od doby, kdy byl zavražděn její otec. Když však tetu unesou, začne si klást otázky. Kdo Nin unesl, a proč? Souvisí její zmizení s otcovou vraždou a s podivným hranatým předmětem, který teta tak pečlivě schovávala? Tajemná Kniha, kterou ale nedokáže přečíst, a záhadný němý chlapec, jehož zachrání před krutým zacházením, se stanou její nadějí. Klíčem k odhalení magického světa i otcovy tragické smrti.

Nightingale Way (Dublin Street #6)
Samantha Young

29.1.2018
Ikar

Logan se kdysi dopustil chyby a strávil kvůli ní dva roky ve vězení. Teď chce začít znovu a dohnat vše, co zameškal. A to především co se týče žen. Jeho nová sousedka, půvabná a cílevědomá Grace, je tak nucená každou noc poslouchat, jak se Logan v ložnici činí, a napětí mezi nimi se brzy vyostří.

Jenže pak se Loganův životní styl ze dne na den změní kvůli někomu, kdo je mu blízký, a Grace musí uznat, že ten nesnesitelný děvkař se mění přesně v takového muže, jakého vždycky chtěla mít.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..