Suma sumárum za listopad, prosinec 2017

Další dva měsíce jsou za námi, stejně tak i rok 2017, který byl pro mě opět plný zvratů (o čemž se rozepíšu jindy). A já si našla čas, abych nafotila vše, co se mi doma za poslední měsíce nashromáždilo.

Knihy, které jsem si koupila:

Jelikož i letos měl Dobrovský na 28. prosince 30% slevu, využila jsem jí a pořídila si druhý a třetí díl ilustrovaného vydání Harryho Pottera. Tyhle verze se mi moc líbí, ty nové reedice klasické podoby právě moc ne, jelikož mi na nich Harry přijde spíš jako holka. A taky jsem si konečně obstarala i Elona Muska, po kterém pokukuju už sakra dlouho, ale teprve teď jsem se rozhoupala ke koupi.

Jedenáctý díl Charley Davidson jsem si koupila už během listopadu s menší slevou do řady, až se k ní dostanu. Apollónův pád je druhým dílem další série od Ricka Riordana a Zázračné ráno jsem se rozhodla si koupit pro to, abych se dostatečně namotivovala k brzkému vstávání. A zatím to docela pěkně funguje, určitě doporučuju.

Knihy, které jsem dostala:

Mafiosu, Stephena Kinga a poslední díl Bombarďáka jsem opět dostala od Axii a jsem nejvíc zvědavá na Kinga. Jenže na toho si budu muset vyřadit obzvlášť hodně času, protože to je pořádná bichle. Ženy českých panovníků je zajímavý kousek, který jsem dostala k Vánocům.

Knihy, které jsem dostala k rezenci:

Na Šest vran jsem už před časem dělala recenzi a i když měl překlad občas chyby, dějově se mi kniha moc líbila a jsem zvědavá na pokračování. Ilustrované vydání Fantastických zvířat jsem dostala těsně před koncem roku, takže recenzi jsem ještě neměla čas udělat.

A ještě na závěr… mám za pár dní narozeniny (přesněji řečeno už 4. ledna), takže mi rodinka popřála již předčasně a za penízky jsem si koupila konečně po roce a půl (nebo snad i víc) novou čtečku knih PocketBook Touch Lux 3 v bílém provedení a k tomu ještě skořepinové bílé pouzdro. Je to teď takové moje děťátko, které mě zase přivede větší měrou ke čtení a já se na to ohromně těším.

~ Uveřejněné recenze ~

Navždy s láskou Lara Jean

Any Time, Any Place

Magie spojuje

Seventh Grave and No Body

Caraval

Sublime

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..