Dating You/Hating You

Autor: Christina Lauren
Originální název: Dating You/Hating You
Český název: Miluji tě, nenávidím tě
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

V lásce a válce je vše dovoleno… nebo ne?

Přesně nad tím totiž kvůli nešťastným okolnostem začnou uvažovat Evie a Carter. Co začalo jako slibně vypadající možnost pěkného vztahu, se kvůli soupeření o pracovní místo dostalo až na samou hranici snesitelnosti. A za všechno může spojení jejich dvou hollywoodských agentur.

Jenže ani jeden nedokáže popřít sílu vzájemného jiskření, které provází každou jejich větší konfrontaci. Oba dva jsou ovšem profesionálové, co chtějí toho druhého vyšachovat. Jak se nakonec zachovají? A bude jim to za to vůbec stát?

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 350 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 6.6.2017
Vydání v ČR: 20.6.2018

Datum četby: 3 dny, prosinec 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No hned jsem si zlepšila chuť.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Za jiných okolností bych si nejspíš tuto knihu velice užila, ale jelikož jsem ji četla tak nějak souběžně se Sublime, které mě dokonale otrávilo, možná to mělo dopad i na tenhle kousek. I když nejspíš ne, jelikož naopak přesně toto je ten typ knihy, který mám moc ráda. Aka love/hate vztah, kdy se hlavní hrdinové kočkují, přitom víte, že má jeden druhého rád. Stokrát ohrané téma, u něhož se snad ani nedá nic jiného vymyslet, ale stejně mě to pořád baví.

Hlavní hrdinové mi padli do oka, víc jsem ovšem fandila Evie. Nejen pro to, že přesně vím, jaké to je být ženská v byznys světě, kde budou chlapi v určitých věcech vždycky upřednostňováni, ale také kvůli tomu, že ona nebyla tou, kdo se rozhodl hrát špinavě. Naopak to byl Carter, aniž by si to nejspíš uvědomil, ačkoliv to bylo takové zlatíčko, že byste nad tím na konci stejně rádi mávli rukou.

Moc se mi líbily jednotlivé chvíle, kdy hrdinové nevěděli, jestli se mají přizabít nebo se naopakk na sebe konečně vrhnout a všechno to drama jednou provždy ukončit. Ostatní postavy byly tak nějak do počtu, ale díky nim se celý děj posouval dál. Nejradši jsem tedy měla Mikea a Steph, protože ti tomu dávali takovou fajn manželskou rodičovskou potřeštěnost.

Vzato suma sumárum se jim naopak Dating You/Hating You povedlo. Není to sice nic, co by vám vyrazilo dech, ale je to příjemné velice vtipné počtení po náročném dni.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..