Bad at Love

Autor: Karina Halle
Originální název: Bad at Love
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Marina je sexy, blonďatá a neuvěřitelně chytrá. Ale když jde o muže? Je bezradná. Je tak trochu cvok a nemá filtr, takže v Los Angeles není chlapa, co by to s ní vydržel víc než tři rande.

Její přitažlivý a okouzlující kamarád Lazarus má zase opačný problém. Každá by totiž chtěla být přítelkyní Brita, jenže jeho to brzy omrzí a přesune se zase k další.

Existuje jediný způsob, jak přijít na tenhle problém s láskou – budou chodit spolu. Na papíře je tenhle experiment skvělý, ale v realitě se věci mezi Marinou a Lazem začnou brzy komplikovat.

Možná jsou špatní v lásce, ale jsou ještě horší přátelé…

Nakladatel: Metal Blonde Books (EN)
Počet stran: 367 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 14.11.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 4 dny, leden 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Pěkná romantika, ale nic nového, co by tu už nebylo dříve 🙂

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Knihy Kariny Halle mám moc ráda, protože má většinou starší hrdiny příběhů a nejsou to žádné náctky, co řeší úplné pitomosti. Pravda, většinou jsou to romance, které vás ničím extra nepřekvapí a už od začátku víte, jak to skončí, ale já mám přesně tento typ knih ráda, protože si u nich pěkně odpočinu.

Bad at Love má velice jednoduchou zápletku, co vám občas zabrnká na nervy tím, jak je hlavní hrdinka v některých věcech neuvěřitelně naivní, ale rádi to přejdete. Marina s Lazem totiž mají nejen skvělé přátelství, ale i skvělou chemii, což se ukazuje už od samotného začátku. Ostatní postavy jsou vlastně tak nějak do počtu, aby doplňovaly příběh, když je to potřeba.

Líbilo se mi ovšem, že hlavní hrdinové mají zajímavé pracovní ambice – ona se věnovala chovu včel a on psal poezii a knihy (a byl taky tak trochu hudební hvězda). Na tuhle práci většinou v romancích nenarazíte, takže to bylo příjemným zpestřením.

Celkově mi kniha kápla tak akorát do noty, takže jsem si ji užila, i když opravdu nepřinesla nic nového. Někdy je prostě fajn jen tak vypnout. Je pravda, že po čase vám už tyhle autorčiny romance přijdou všechny na jedno brdo, takže doporučuju si mezi nimi dělat větší časové rozestupy, jinak vás omrzí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..