Suma sumárum za září, říjen 2017

Další dva měsíce za námi, takže je řada na pravidelný přehled toho, co jsem si pořídila a co jsem dostala. Jdeme óchat a áchat.

Knihy, které jsem si koupila:

Ačkoliv jsem si myslela, že si moc knih už pořizovat nebudu, jen ty, o které opravdu stojím, jaksi mi jedna akce nakladatelství Yoli zkřížila plány. Měli totiž v září akci 1+1 zdarma a i když jsem si říkala, že tam není nic, co bych nutně potřebovala, nebo chtěla, zašla jsem si do knihkupectví nejen předposlední den akce, ale i ten poslední (to jsem totiž vyzvedávala Meghan na nádraží).

Tažení do Tearlingu, Vražedná léčba, Zkoušky ohněm a Napůl ztracený jsou tedy jednou z částí nákupu u Knižního klubu. V podstatě jsem si doplnila série, které doma mám a které mám částečně rozečtené a nedočtené, protože jsem někdy v průběhu zapomněla, co ještě doma nemám a co chci přečíst.

Thorovo kladivo a A zrodí se píseň jsou nákupy během Dní Mariannie. Jak už dobře víte, Riordanovy knihy naprosto miluju, takže se na další díl norské trilogie opravdu těším. No a pokračování Kostičasu jsem si musela pořídit, abych se mohla konečně pustit i do toho druhého dílu, protože jsem dřív nechtěla kvůli cliffhangeru, který by mě určitě dost štval. Doufám, že tomu tak u trojky nebude.

Sempre byla vlastně taková koupě navíc, protože pro členy Knižního klubu byla myslím za 60 Kč. Jak potvrdit lásku je prostě další Meg Cabot a tu rozhodně musím mít doma, když je to má nejoblíbenější autorka. I knihy Rainbow Rowell jsem si moc oblíbila a i když většina lidí říká, že Nedej se není nic moc, těším se. No a Probuzení Simona Spiera jsem už dříve četla na recenzi a kniha se mi strašně líbila, takže jsem si ji pořídila. A už se těším i na filmové zpracování, protože mám toho herce moc ráda.

Knihy, které jsem dostala:

Tuhle směsku jsem dostala od Axii. Vendeta a Inferno by měly být young adultky z mafiánského prostředí, takže jsem hodně zvědavá, jaké to bude. Je docela vtipné, že za poslední dva měsíce se mi doma ocitly dvě mafiánské série. No a pak tu mám menší úlet v podobě Kapitána Bombarďáka, který se myslím dočkal i svého filmového zpracování. Zatím jsem do jedné knihy nakoukla a myslím, že to bude skvělá odreagovačka.

No a Prokletého prince i Palác lží mám od Axii a jsem moc ráda, že se série dostala k nám i s originálními obálkami. Pokud jste knihy ještě nečetli, určitě si je pořiďte, je to taková návykovka jako třeba Krásná katastrofa.

Tisíc polibků, Ztracená a Druhá dcera jsou kousky, které jsem dostala od Verunky a jsem na ně dost zvědavá. Akorát si na ně musím udělat čas, protože minimálně jedna z nich je detektivka nebo thriller a na to se musím dost soustředit.

~ Uveřejněné recenze ~

Rudý úsvit

Royally Endowed

Šest vran

Everywhere and Every Way

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Charmedka napsal:

    Yoli mě hodně lákalo, ale snažím se teď knihy moc nekupovat, takže jsem odolala. Nová Meg Cabot mi úplně unikla, ale ještě nemám ty starší, takže v klidu 😀
    Charmedka recently posted..Kalayna Price – Tanec stínůMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..