Suma sumárum za červenec, srpen 2017

Další dva měsíce za námi, takže je řada na pravidelný přehled toho, co jsem si pořídila a co jsem dostala. Jdeme óchat a áchat.

Knihy, které jsem si koupila:

Konečně jsem si doplnila svou sbírku knih Marissy Meyer. Winter se mi dříve někam zatoulala, tak ji mám znovu a řeknu vám, že to je pořádná bichle. Těším se, až se pustím do Hvězdy nad hlavou, protože jeden z příběhů jsem myslím už dříve četla v angličtině a teď potřebuju ty zbývající. A stejně tak se těším na Bez srdce. Jen v poslední době zbývá čím dál tím méně času na čtení (i blogování), jak bych chtěla. Všeho je tak nějak moc a já bych potřebovala daleko víc času na vše, co mě zajímá… a nějak to nejde.

Dále jsem si pořídila další dva díly skvělé série Ilony Andrews, White Hot a Wildfire, a modlím se, abychom se brzy dočkali dalších dílů. Mám ji snad teď dokonce radši než Kate Daniels a to je už co říct, protože Kate Daniels je naprosto boží. Chce to více takových knih z žánru paranormal romance a urban fantasy.

No a po dlouhém čekání jsem se dočkala i posledního dílu o Vladovi, Into the Fire. Matně si vybavuju, o čem byly předchozí díly, takže si asi budu muset dál rychlý re-reading, abych si vůbec vzpomněla, o co šlo a proč.

Vzhledem k tomu, že v poslední době všichni šílí z Hygge stylu a života, přestala jsem tlaku okolo odolávat a pořídila si jednu z knih, která mě zaujala nejvíce. Nějak ale ještě nebyl ten správný čas na to, abych si ji mohla v klidu užít.

No a nakonec jsem si pořídila Cestovní zápisník, který jsem myslela, že použiju během dovolené v Itálii, ale jaksi z toho sešlo, tak si jej možná nechám příští rok na jiné zážitky. A taky jsem si koupila diář na příští rok. Letos jsem sice měla Doller, ale zjistila jsem, že mi tak úplně nevyhovuje. Sice je hezký zvenčí i uvnitř, ale je neuvěřitelně těžký, takže vás přestane bavit jej tahat s sebou v kabelce nebo tašce a když jej necháte doma, za pár dní na něj úplně zapomenete. Pro mě je důležité mít diář pořád u sebe, takže letos zkusím jeden z těch klasických.

Knihy, které jsem dostala:

Od Baronetu jsem dostala novou sérii J.R.Ward, která mě hodně zaujala už v angličtině, ačkoliv většinou její knihy nevyhledávám (i když jich doma mám pěknou řádku). Trochu mě zaskočilo, jak jsou Králové Bourbonu a Andělský podíl hrubé knihy. Ale věřím, že jakmile se do nich pustím, půjde to ráz za ráz.

Kapitána Bombarďáka a jeho pokračování jsem dostala do Axii, které sérii překládá a i když je to kniha pro děti, myslím si, že mě dokáže hezky pobavit.

Kniha, kterou jsem dostala na recenzi:

Všechno, úplně všechno je milá knížka, kterou zhltnete téměř na počkání. Nejen, že je hezky vyprávěna, ale také obsahuje uvnitř různé vpisky, malůvky, rozbory hlavní hrdinky, jenž hezky dokreslují celý příběh. Knížku určitě doporučuju, protože i když obsahuje poměrně důležité životní přelomy a otázky, které vás chytnou za srdce.

~ Uveřejněné recenze ~

Světlo a stíny

Všechno, úplně všechno

Pekáč buchet

White Hot

Wildfire

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Meghan napsal:

    Jééé, Marissa ♥ Do té nové série Ilony Andrews se musím pustit, hned jak budu mít míň rozečtených knih 😀 Jinak tohle vydání Všechno, úplně všechno se mi dost líbí, Takže si ho asi taky pořídím. I kdyby jen kvůli Nickovi. A tobě, samozřejmě. :-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..