Royally Endowed

Autor: Emma Chase
Originální název: Royally Endowed
Český název: Královsky obdařen
Knižní série: Royally
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Pro Ellie byl Logan vždycky tím správným mužem jejich snů, i když se snažila během dospívání své poblouznění zakrýt, jak jen to šlo. Nikdy si ovšem nemyslela, že by její city mohl opětovat, a proto se snažila najít lásku jinde. Ne vždy se to setkalo s úspěchem. Jenže po letech čekání toho už prostě najednou měla dost a rozhodla se Loganovi říct, co k němu cítí. Nečekala ale, jakou to bude mít odezvu…

Logan St. James, kluk ze špatné strany města, co se už v patnácti rozhodl se svým životem něco udělat, aby neskončil jako většina jeho rodiny ve vězení. A taky že s ním něco udělal a dostal se až do soukromé ochranky královské rodiny. Když jej ale přiřadili k hlídání mladší sestry manželky korunního prince, netušil, jak mu jedna dívka dokáže pořádně zamotat hlavu. Myslel si, že ji to zalíbení časem přejde, ale ono se to všechno naopak daleko víc zesílilo…

Jako by nestačilo, že jsou každý z jiné sorty lidí, ještě se dostanou do hledáčku senzacechtivých fotografů a pisálků. Nakonec se ale budou muset vyrovnat s daleko horšími věcmi.

Nakladatel: Everafter Romance (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 275 (EN), 248 (CZ)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN), Vvázaná (CZ)
Vydání v USA: 14.7.2017
Vydání v ČR: 8.2.2023

Datum četby: 3 dny, září 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Taková sladká tečka na závěr.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na třetí a nejspíš i poslední díl téhle královské série jsem se hodně těšila, protože mi prostě sedla už od prvního dílu, ačkoliv byla poměrně předvídatelná.

Tentokrát se příběh odehrával v delším časovém horizontu, tak nějak v pozadí původních událostí prvních dvou dílů. To se mi na jednu stranu líbilo, na stranu druhou jsem měla trochu problém se občas srovnat s těmi časovými skoky. Ale když ten čas zase tolik řešit nebudete, bude to fuk.

Oba dva hlavní aktéři jsou sympatičtí jak hrom, takže jim prostě držíte pěsti a jen čekáte na ten zádrhel na cestě, protože už předem jasné, jak to celé skončí. Přece jenom je to romance, tam jsou jedině cliffhangery nebo šťastné konce. A právě proto je mám asi tak ráda, protože vím, že to skončí dobře. Toho zlého je v životě už tak dost.

Takže sečteno podtrženo, pokud jste se ještě do téhle skvělé série z prostředí krílovské rodiny nepustili, udělejte to. Určitě nebudete litovat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..