Womanizer

Autor: Katy Evans
Originální název: Womanizer
Knižní série: Manwhore
Díl: čtvrtý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Livvy měla jednoduchý plán. Nasbírat hromadu pracovních zkušeností na těch správných místech a pak se věnovat vlastnímu byznysu.

Plán to byl hezký, dokud nepoznala muže, který jí natolik učaroval, že se těšila vždy na chvíle, kdy jej uvidí. Oba dva to k sobě přitahovalo, takže se vzájemné chemii příliš dlouho nevzpírali. Pak ale zjistli, kdo je ten druhý zač a na problém bylo zaděláno.

Livvy je totiž jediný člověk, od kterého by měl dát Callan ruce pryč. Jenže on nikdy nedělal nic, co by sám nechtěl…

Nakladatelství: Pocket Star (EN)
Počet stran: 300 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 5.12.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 7 dní, květen 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Kupodivu se mi tahle romance líbila a mile mě překvapila…

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Po předchozím díle jsem si nebyla moc jistá tím, jestli se mi tenhle kousek bude líbit. Anotace knihy mi přišla taková ohraná, nic zajímavého a nového, jako u většiny těchto romancí, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem se do knihy pustila. Sice mi její čtení zabralo více času, než bych ráda, ale někdy si to prostě musíte dávat po částech.

Livvy mi byla sympatická už od prvních stránek. Konečně postava, co to měla v hlavě docela srovnané a věděla, že se její svět netočí jen okolo okouzlujících mužů. Samozřejmě jednomu propadla, ale nenechala se jím úplně oblbovat a stále stála nohama pevně na zemi. To se u většiny hrdinek v romancích nenosí.

Callan se na druhou stranu choval naprosto odlišně, než jak bych od něj očekávala, což pro mě bylo milým překvapením. Možná i proto jsem si tuhle četbu hezky užila, nebylo to pořád jen o tom jednom, ale tak nějak dohromady to moc hezky pasovalo a fungovalo.

Katy Evans není špatná autorka, ale má tendenci sklouzávat k pitomostem, které jsou v romancích až příliš časté a jako přes kopírák. První díl série se mi třeba dost líbil, pokračování bylo krapet slabší, předchozí díl taky nic moc, ale teď se to zase zvedlo. Série Manwhore je taková ta klasická romance o napravených hříšnících, co vám zpříjemní nejedno odpoledne, ale za čas na ni zapomenete.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..