Ladies Man

Autor: Katy Evans
Originální název: Ladies Man
Knižní série: Manwhore
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Tahoe není ten typ, se kterým by ženská chodila. Je to perfektní typ na jednu noc. Ale nic víc.

Byly časy, kdy Tahoe Gině nabíhal, co mu síly stačily. Ona jej ale vždy odmítala. Jenže teď se situace úplně změnila. Teď se mu Gina sama nabídla, ale on odmítl ji. A ona se s tím jaksi nedokáže srovnat.

Ví totiž, že je to k sobě neovladatelně táhne. Oba se ovšem snaží tvářit, že je lepší, když zůstanou jen kamarády. Moc jim to ale nejde…

Nakladatelství: Pocket Star (EN)
Počet stran: 299 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 24.4.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, duben 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Mám pocit, že se mi autorka snažila vymýt mozek…

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Od Katy Evans u nás v češtině vyšla jedna boxerská série, která měla poměrně úspěch, ale já skončila nějak po třetím díle a od té doby si říkám, že bych si měla přečíst i ten zbytek. To mi ovšem nebránilo v tom, abych začala autorčinu jinou sérii. Manwhore se mi kupodivu hodně líbilo, i když knihy nepřinesly nic nového, co by tu už v jiných variantách nebylo.

Jak už to tak ale bývá, autorka se rozhodla přijít s dalšími díly, tentokrát o přátelích hlavního hrdiny a v podstatě i o kamarádkách hlavní hrdinky. Nějak jsem na ty knihy ale zapomněla a vzpomněla si až nedávno. Od Ladies Man jsem toho docela dost očekávala, protože Gina i Tahoe mi byli v předchozích knihách docela sympatičtí.

Bohužel už od začátku mi tenhle jejich příběh nějak nesednul. Jako by se všechna ta jejich chemie vyčerpala v náznacích dříve a pro samostatnou knihu toho moc nezůstalo. Nejvíc mi asi vadila skutečnost, že Tahoe byl viditelně neskutečný děvkař, ale Gina s jeho chováním byla naprosto v pohodě, i když neustále prohlašovala, že hledá hlavně lásku.

No promiňte, ale asi máme každý představu o něčem jiném, když se řekne láska. A je mi jedno, jak moc jsem naivní. Tohle má být fajn romance, u které si třeba i pobrečíte a ponadáváte, ale jinak vás má prostě bavit. V tomto případě se tak nestalo a já měla postupně pocit, že se mi autorka snad snaží vymazat všechny normální myšlenky z hlavy a nahradit je svými. A to já prostě nemám ráda.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..