Scotland Street

Autor: Samantha Young
Originální název: Echoes of Scotland Street
Český název: Scotland Street
Slovenský název: Scotland Street
Knižní série: On Dublin Street (Na Dublin Street)
Díl: pátý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Shannon MacLeodová měla odjakživa slabost pro drsňáky. Jenže když se do nějakého zamilovala, obvykle skončila se zlomeným srdcem. Mezi jejími nepodařenými vztahy byl zatím nejhorší ten poslední, který málem skončil katastrofou.

Když si Shannon najde práci v tetovacím salonu, kde pozná Colea Walkera, nejradši by se otočila na patě a utekla. Je potetovaný, sebevědomý, sexy, okouzlující – a pro ni naprosto nepřijatelný. Cole jí dává od začátku najevo, že ho uhranula, ale Shannon o tom nechce ani slyšet.

Přesto ale musí postupně uznat, že pod drsnou slupkou se neskrývá další násilník, ale muž, který si její důvěru zaslouží.

Nakladatelství: NAL (EN), Ikar (CZ)
Počet stran: 331 (EN), 304 (CZ)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN), pevná vazba (CZ)
Vydání v USA: 7.10.2014
Vydání v ČR: 11.1.2017

Datum četby: 9 dní, duben 2017, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Aaaaaa mám to za sebou.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na poslední díl věnovaný Coleovi jsem byla zvědavá, už jenom proto, že jsem si ho hodně oblíbila v dílech předešlých. Tak nějak jsem doufala, že z něj vyroste pořádný chlapák se srdcem na pravém místě. a taky se tak stalo. Jen jsem nečekala, že z něj bude tatér.

Pravda, dalo se to čekat už z předchozích knih, ale tak nějak m to stejně ohromilo. Abych pravdu řekla, nějak jsem se v tom prostředí necítila úplně nejlíp, ne že by na něm bylo něco špatného. Prostě mi to přišlo takové málo osobní… nedokážu to vysvětlit. A opět mi autorka do knihy zasadila rovnou tři velké problémy, jako by překonání jednoho nestačilo.

Ani tentokrát jsem si hlavní hrdinku neoblíbila. Šíleně mě štvala už od začátku. Ty její předsudky mi pily krev. Na druhou stranu se mi moc nelíbilo i to Coleovo neustálé urážení, ať už to ospravedlňoval, jak chtěl. Jo, asi jsem už předpojatá. A moc mě to mrzí.

Dublin Street není špatná série, ale není to série, co by vás každým dílem vzala za srdce. Její zápletky jsou zbytečně přehnané a splácané. Stačil by jeden problém a toho se více držet a propracovat okolo něj příběh. Nepůsobilo by to všechno potom tak nelogicky. Kolikrát jsem těm postavám chtěla dát facku, ať se už vzpamatují a je klid. I tak ale vím, že autorka psát umí, takže jsem zvědavá na její další kousky.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..