Suma sumárum za leden, únor 2017

Sice už máme za polovinou března, ale myslím, že na čumendu na nové knihy není pozdě nikdy. Tak se podíváme na to, co jsem si pořídila za leden a únor tohoto roku.

Knihy, které jsem si koupila:

Kuchařku WHOLE30 jsem si sice koupila už dávno, ale Týnka mi ji z Brna přivezla až nedávno. Od doby, co jsem vyzkoušela před rokem paleo stravování, jsem tomuhle stylu propadla a ráda hledám nové a nové inspirace. I když je fakt, že většinu receptů si vymýšlím za pochodu, nebo si je vyhledám na netu. Tahle kuchařka je sice plná zajímavých receptů, ale zároveň v něm najdete všechny důležité body, které vás k paleo dovedou.

RAW kuchařku jsem objevila za pár kaček v Levných knihách, a i když tam jsou na mě možná až moc zvláštní recepty, chtěla bych je vyzkoušet. Líbí se mi část se smoothie, kterou rozhodně vyzkouším. No a ještě jsem si pořídila i knížku pro Rodinné recepty. Myslím, že nějaké podobné jsem už dříve dostala, ale nemůžu je najít, tak si všechny své kulinářské výmysly budu psát sem.

O mé lásce k sérii Charley Davidson nejspíš už dávno víte, takže vás nepřekvapí, že jsem si pořídila také devátý díl a konečně se mi podařilo koupit si ve stejné verzi i ten čtvrtý, který byl původně na BookDepository dlouho vyprodaný. Nedávno jsem dočetla šestý díl a musím si dát krapet pauzu, než se pustím do dalšího. Nechci, aby mě tahle série omrzela, protože je naprosto skvělá.

Vášnivého hříšníka jsem si pořídila, protože jsem knihu samozřejmě četla už v angličtině a české obálky knih Christiny Lauren se mi moc líbí. Ostatně je chválily i samotné autorky (což jsem myslím už nejednou i říkala). Tahle série mě sice nebere tolik jako ta Božská, ale líbí se mi, že se později dokonce začnou obě proplétat.

Vodopád je druhý díl série od mé oblíbené Lauren Kate, jejíž série Andělé byla nedávno zfilmovaná. Nějak jsem se zatím nedostala ani k prvnímu dílu, ale když jsem viděla, že mají v Knižním klubu pokračování za levno, pořídila jsem si ho. Myslím, že by mělo jít o trilogii, ale jestli bude i třetí díl, zatím známo není.

No a ještě jsem si pořídila Scotland Street, pátý díl série Dublin Street z pera Samanthy Young, od níž jsem si zase velice oblíbila Hrdinu. Myslím, že mám za sebou zatím první dva díly, ale brzy se chci dostat i k dalším. Ještě by mohli v češtině vydat šestý díl, popřípadě i v jednom kompletu všechny novelky, a budu mít doma všechny knihy.

Knihy, které jsem dostala:

Jelikož jsem měla na začátku ledna narozeniny, dostala jsem od Axii taky tyhle dva kousky série od K. A. Tucker v češtině. Původně jsem ji četla v originálu, ale mám ji doma v češtině a tyhle dva díly mi chyběly. Nejradši mám sice až čtvrtou knihu, ale i ty předchozí mají něco do sebe. Teda až na ten třetí díl, ten jde nějak úplně mimo mě.

Kniha, kterou jsem dostala na recenzi:

No a ještě jsem obdržela za recenzi Winter. Tu jsem myslím recenzovala pro Neoluxor už minulý rok, ale knihu jsem dostala až teď. A je to pořádná bichlička teda. Jen se to v tom paperbacku blbě drží a mám pocit, že se to časem i rychle rozpadne. Ale stejně je to boží série a pokud jste se k ní ještě nedostali, rozhodně doporučuju.

~ Uveřejněné recenze ~

Beautiful

Les rukou a zubů

Vlny zmítané smrtí

Tma a prázdnota

Dreamologie

Prastarý meč

US

Vášnivý lhář

Heat Wave

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Honza napsal:

    Raw kuchařku se mi také podařilo ukořistit v levných knihách. V podobné edici vyšla ještě kniha o smoothie. Knihy jsou sice publikované po pseudonymem, ale koho baví experimentovat s recepty, tomu knihy vřele doporučuji. Cena byla tuším 39 Kč.
    Honza recently posted..Mléčné fíkové smoothie s banánemMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..