US

Autor: Sarina Bowen, Elle Kennedy
Originální název: US
Český název: My
Knižní série: HIM (On)
Díl: druhý
Žánr: new adult, m&m romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Už pět měsíců se Wes snaží na ledě předvádět zázraky. Doslova žije svůj sen, hraje profesionální hokej a užívá si to. Jediné mínus je to, že je často pryč z domu a taky od svého přítele. Bohužel ještě stále musí držet svůj vztah pod pokličkou, jinak by z toho byl pořádný poprask. A to přestává dělat dobrotu, on i Jamie jsou už z téhle situace unavení.

Jamie odpočítává měsíce do chvíle, kdy konečně budou moci volně dýchat a ukázat světu, že jsou s Wesem pár. Tohle utajování už mu začíná pořádně lézt krkem. Situaci nepřidává ani to, že dělá s klukem, který si nebere servítky a místo toho, aby se při koučování dospívajících hokejistů choval slušně, nešetří nadávkami zahrnující nejčastěji slovo buzík. I tak se ale zdá, že jim to s Wesem klape.

Ale v každém vztahu se občas na obzoru objeví nějaké ty mráčky…

Nakladatel: Rennie Road Books (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 328 (EN), 295 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 8.3.2016
Vydání v ČR: 8.3.2019

Datum četby: 2 dny, únor 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak jsem si u toho pěkně pobrečela…

Oficiální stránky Sariny
Oficiální stránky Elle

Můj názor: Když jsem četla HIM, věděla jsem, že je to přesně ta správně vyvážená lechtivá m&m romance, která mi sedne tak akorát. Od té doby jsem si ji přečetla ještě několikrát a do budoucna rozhodně plánuju nějaké to opáčko. Pokud stále hledáte skvělou gay knihu, rozhodně po téhle sáhněte.

Tak nějak jsem ale nečekala, že se dočkám i nějakého pokračování. Přece jenom byl první díl až moc dobrý na to, aby na něj dokázalo pokračování důstojně navázat a nezkazit to. No ještě že to autorky nezničily, jinak by mě vážně dost naštvaly. Sice jsme se krapet zamotali v tom, co se událo na konci jedničky a občas mi to přišlo, že nevím, která bije, ale stejně jsem si to užívala.

A taky jsem si párkrát pořádně pobrečela, protože jsem cíťa jak hrom a protože to autorky prostě umí napsat tak, že se mi po tvářích koulely slzy jak hrachy. Oba dva hlavní hrdinové jsou ňuňánci, ačkoliv to ani jeden z nich nepřizná. Držela jsem jim opět pěsti až do samotného konce a jsem ráda, že jsme tentokrát viděli i nové postavy. Některým z nich se totiž autorky rozhodly věnovat v samostatné sérii a já doufám, že mě nezklame.

Už nevím, co víc k tomu říct. Prostě se tahle série řadí mezi mé top a všem ji vřele doporučuju. Pokud tedy zvládnete několik pořádně vyhraněných sexuálních scén mezi chlapy. Uááá… končím.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..