RC review: Vášnivý lhář

Autor: Christina Lauren
České datum vydání: 8.2.2017
Knižní série: Divoká sezóna (Wild Season)
Díl: čtvrtý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Nakladatel: Jota

Ani jeden z nich o vážný vztah nestojí, přesto je to k sobě neustále táhne. To, že se také velice často ocitají společně nazí je vlastně jen taková třešnička na dortu…

London se momentálně snaží přijít na to, co by měla po ukončení vysokoškolského studia vlastně dělat dál. Vezme tedy dočasně práci v místním oblíbeném baru, kde tráví večery, zatímco přes den vyráží se svým prknem zdolávat vlny. Pak jí ovšem rutinu všedních dní nabourá jeden velice přitažlivý kluk, který je odhodlaný získat si její pozornost. Od té chvíle se její život vydá jiným směrem a London se musí rozhodnout, jestli jí tenhle risk za to opravdu stojí.

uke si zvykl na svůj bouřlivý styl života, kdy se mu v posteli střídá jedna holka za druhou. Tváře a jména mu už splývají, telefon neustálé pípá příchozími zprávami. Prostě si užívá, co to jen jde. Až do chvíle, kdy mu v baru u Freda padne do oka jedna prostořeká a přitažlivá barmanka. Nechce jí jen dostat do postele, chce s ní trávit i volný čas. A to ho docela děsí. Poslední vážný vztah měl před několika lety a neskončilo to moc dobře. Opravdu je připravený zkusit se na někoho zase vázat? Ale co když ho nakonec nebude chtít ona? Mají společně vůbec nějakou šanci na budoucnost?

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..