Potteromaniaci, zbystřete!

Už je to nějaký ten pátek, co jsem vás upozornila na naše supr trupr ultra věci, které musí mít doma každý pořádný knihomol. Tentokrát toho mám hlavně hodně nového z oblasti Harryho Pottera…

Tak třeba u nás levněji koupíte kalendář, který si ještě navíc můžete i sami vybarvit. Kromě toho s Harrym máme na skladě ještě posledních pár kusů neprodaných i se slevou. Můžete si u nás nově pořídit i nějaká ta trička.

Doplnili jsme i nabídku hrnečků, máme jich hned několik – Source of Magic, Muggle Worthy nebo Hogwarts Crest. A k těm hrnečkům si rovnou kupte i nějaký ten podtácek. Kromě podtácků máme nově i magnety. A již tradičně placky, přívěsky nebo tužky.

A taky máme skvělé povlaky na polštáře, třeba Hogwarts. I tašek s Potterovskou tématikou máme hodně – Always, The Boy Who Lived nebo The Marauder’s Map. Novinkou jsou také literárné svíčky, které teď sice máme vyprodané, ale brzy jejich stavy doplníme, tak ať vám nic neunikne.

Tradičně máme i nálepky, lepítka, přání, pohlednice a záložky. Sortiment neustále doplňujeme a budeme rádi, když vám uděláme radost.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..