Beautiful

Beautiful_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Beautiful
Knižní série: Beautiful Bastard (Božský)
Díl: pátý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Pippa si myslela, že konečně narazila na někoho, kdo ji má opravdu rád… aby jej načapala inflagranti ve své posteli s jinou. Rázem ho vyrazí a po rozhovoru se svými matkami se rozhodne, že potřebuje změnu. Vydá se tedy za svou kamarádkou Ruby, která je momentálně šťastně zadaná, aby zažila tu správnou dovolenou na vinicích.

Během svého letu z Londýna ovšem málem vymluví díru do hlavy jednomu hodně přitažlivému chlapíkovi. A to všechno jen díky menšímu množství alkoholu… Sice se cítí trapně, ale předpokládá, že ho už nikdy neuvidí. Jaké je její překvapení, když na něj natrefí znovu a když se ukáže, že se bude účastnit stejného výletu jako ona.

Jensen doslova žije prací. Bývaly doby, kdy si myslel, že povede jiný, daleko spokojenější život. Teď ale téměř všechen svůj čas tráví v práci, nebo za prací létá do Anglie. Samozřejmě si sem tam užije, ale jinak je jeho život docela velká prázdnota. Což se samozřejmě moc nezamlouvá jeho rodině.

A tak se přistihne, jak kýve své sestře na nabídku dovolené na vinicích. Je to totiž skvělý způsob, jak konečně vypustit páru a odpočinout si. Nepočítal ovšem s tím, že s nimi pojede také osoba, která ho svým výstupem v letadle dokonale otrávila. Brzy ale bude muset svůj dojem přehodnotit, protože na Pippě je toho daleko víc, než se zdá a možná bude tím správným způsobem, jak zapomenout na bolavou minulost.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 401 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 14.4.2015
Vydání v ČR: vyjde

Datum četby: 3 dny, prosinec 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No nějak mě to nevzalo…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Na tenhle poslední kousek série Božský jsem dlouho čekala… až jsem na knihu úplně zapomněla. Takže jsem se ke knize dostala až ke konci roku.

Příběh o Pippě jsem tak trochu čekala už od konce čtvrtého dílu, jen jsem nepočítala s tím, že jí do páru dají Jensena. Ne, že by byl špatný, ale tak nějak jsem si k němu nedokázala vybudovat bližší vztah. Asi i proto mě všechno to jeho „fňukání“ nebavilo. Za to Pippě jsem vážně fandila a její vyřídilka se mi líbila. Byla k Jensenovi docela zajímavým protikladem, takže chápu, proč je autorky zrovna takhle nakombinovaly.

Samozřejmě jak už bývá zvykem, i v tomto díle uvidíme naše staré známé tváře, které známe z předchozích knih. Bonusem je také to, že po konci Beautiful se dočkáme také epilogů ostatních příběhů, včetně jednoho o Georgeovi, kterého známe jako jednu z vedlejších postav, co je zabouchnutá do Willa.

Doufejme, že to opravdu už bude poslední díl série, protože se mi nelíbí, jak se snaží neustále uměle prodlužovat oblíbené série. V případě série Božský je to ovšem lepší než u Divoké sezóny, tam mě ten poslední díl docela otrávil… a to je fakt škoda, protože autorky rozhodně psát umí. Jen by to konečně chtělo něco nového.

Už proto se těším na Dating You/Hating You, i když je docela jasné, o čem to bude a jak to nejspíš i skončí (snad). Ale co… víte, že já takové typy knížek zbožňuju.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..