Hledání podmanivé krásy

Autor: Jennifer Probst
Originální název: Searching for Beautiful
Český název: Hledání podmanivé krásy
Knižní série: Searching For (Hledání)
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Gen MacKenziová má před sebou nejšťastnější den svého života, svou svatbu. Anebo se o tom alespoň snaží přesvědčit. Jak se vlastně stalo, že z jejího dokonalého snoubence, úspěšného lékaře a jejího šéfa, stal manipulativní sobec?

Když Gen čeká v kostele na okamžik, než bude muset projít uličkou k oltáři, poslechne náhlý impuls a místo do manželství skočí z kostelního okna – přímo do náruče Wolfa, svého nejlepšího přítele. Od doby, co se zasnoubila, se s Wolfem odcizili, ale jejich společný útěk je sblíží rychleji, než by si pomysleli. Brzy si uvědomí, že jejich vztah přerůstá v něco víc. A potom už nebude cesty zpět…

Gen i Wolfe si svého kamarádství cení nade vše a díky minulým traumatům vědí, že ztráta přítele by byla nenahraditelná. Jak ale odolat přitažlivosti, která je k sobě táhne velmi neplatonickým způsobem?

Nakladatelství: Gallery Books (EN), Ikar (CZ)
Počet stran: 384 (EN), 432 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 26.5.2015
Vydání v ČR: 10.10.2016

Datum četby: 10 dní, prosinec 2016, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Bylo to na mě příliš dlouhé, jinak docela fajn romance.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Původně jsem první dva díly série nejdřív četla v originále, ale můj zájem jaksi opadl, až jsem se do třetího dílu pustila až teď, když vyšel v češtině. Tak nějak mě totiž příběh knihy moc nelákal. Zatímco první a druhý díl mi docela padly do noty, tenhle mě prostě tolik neuchvátil.

Ze začátku mi trvalo, než jsem se začetla a než mě vůbec příběh chytil. Té celé omáčky okolo mohlo být o polovinu méně. Vážně. Nějak mě nebavilo číst o tom, co se událo, jak hloupě se cítila a jak jí to všechno dochází teď.

Chápu, že to bylo potřeba, ale mě to nějak nudilo, protože toho na mě prostě bylo už moc. Když ale konečně došlo na rozvíjení vztahu mezi Gen a Wolfem, bylo to daleko lepší.

Samozřejmě se téměř vše dalo předpokládat. Tedy až na Wolfeho vhledy do kruté minulosti. Ty mi docela naháněly husí kůži a jsem ráda, že jich tam zase tolik nebylo. Autorka si s příběhem opět vyhrála po svém, takže se četl lehce a tak nějak s úsměvem. Docela si otevřela vrátka i pro poslední knihu, která by mohla být hodně zajímavá.

Knihu doporučuji všem, co si po náročné práci rádi počtou pěknou romanci a prostě dokážou vypnout. Pro mě je to skvělá forma relaxace.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..