Suma sumárum za září, říjen 2016

Další dva měsíce jsou za námi, a proto jsem zase nafotila knihy, které jsem si pořídila, nebo které jsem dostala.  Není toho tolik, ale i tak je toho dost. Respektive už tak mám knihovničku docela napranou, takže jsem si říkala, že vyřadím knihy, které už si nejspíš víckrát nepřečtu, a prodám je. Tak kdyžtak čekujte FB, kam to asi nahážu do jednoho alba.

Knihy, které jsem si koupila:

sumarum_2016_zr_01

Magnuse Chase jsem si pořídila tak nějak z rozmaru, když u mě na návštěvě byla kamarádka a já ji odprovázela na vlakové nádraží. Protože jsme měly čas, zapadly jsme ještě do knihkupectví a nakonec si obě odnesly tuhle krásnou bichličku. Jestli mě už čtete delší dobu, víte, jak miluju knihy Ricka Riordana, čtení téhle ještě odkládám na tu správnou dobu, kdy budu mít klid a budu se jí moct plně věnovat. Doufám, že mě nezklame.

Hrdinu jsem četla už v angličtině, později také na recenzi v češtině. Jelikož mám knihy Samanthy Young ráda a osobně je to velice milá osůbka, pořídila jsem si knihu i v češtině. Sice je ten překlad místy nepřesný, ale co, pořád je to jedna z nejlepších romancí, jakou jsem četla.

Další kousky, P.S. Stále Tě miluju a Harry Potter – Magická místa z filmu, jsem si pořídila na Dnech Marianne. Pokračování Všem klukům, které jsem milovala, jsem sice po dočtení prvního dílu musela nutně číst v angličtině, mám tuhle poťouchlou sérii tolik ráda, že jsem si její pokračování koupila i v češtině. No a jelikož miluju Harryho Pottera a je jedno, jestli jde o knihy, filmy, nebo merchandising, postupně si kupuju i tyhle obrovské knihy… ale jen ve slevách, protože jsou na můj vkus až nehezky drahé.

Knihy, které jsem dostala:

sumarum_2016_zr_02

Rockový risk, Kylandovo vykoupení a Omyl jsem dostala od Axii, za což jí mnohokrát děkuju. Rockový risk je ze série, kterou jsem už četla v angličtině a líbila se mi, protože je z hudbeního prostředí a takových knih tu moc nemáme. Omyl je další skvělý kousek z nové new adult série, jenž by vám rozhodně neměla uniknout, protože se týká vysokoškolského prostředí a hokejistů. To jsou všude samí fotbalisti, ale hokejisti, to jsou panečku sportovci!

Knihy Dům, ve kterém a Stránky světa jsem dostala na Humbooku a ještě jsem neměla čas se do nich pustit. Nejsou to úplně kousky, které bych si asi sama pořídila, spíš bych si je od někoho půjčila k přečtení, ale všichni jsou celí hotoví ze Stránek světa, tak snad mě nezklamou. Ale víte, jak to u mě chodí… většinou jdu úplně proti proudu.

~ Uveřejněné recenze ~

Third Grave Dead Ahead

Fourth Grave Beneath My Feet

Hrdina

Sacked

For Have I Sinned

Harry Potter and the Cursed Child

Dvůr trnů a růží

The Debt

Twisted Palace

Pasažérka

The Goal

Nejkrásnější

Sidebarred

Na začátku října Knižní doupě oslavilo šesté narozeniny, což mě samotnou docela překvapilo. Někdy mi přijde, že knižně bloguju snad celou věčnost. Uvidíme, jak dlouho mě to ještě bude držet. Byla jsem také na Humbook festivalu a i když mě první ročník zase tolik neohromil, těším se na další a věřím, že bude lepší. No a nakonec tady ještě na webu každý měsíc snad najdete recenzi a takovou lákačku na nejnovější díl Pevnosti.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..