Už jsem tu s vámi 6 let!

Rok se s rokem sešel a přinesl jedno krásné a nostalgické výročí – Knižnímu doupěti je už krásných 6 let!

Nemůžu uvěřit tomu, že už knižně bloguju tak zatraceně dlouho. Vážně. Když jsem začínala, nevěřila bych, že mi to vydrží tak dlouho. Pravda, sice to už není tak intenzivní, jako tomu bývalo dříve, ale řekla bych, že i tak je to daleko pravidelnější, než bych čekala. Nebo se o to alepsoň snažím 🙂

I po těch letech vám ráda přináším recenze, novinky a zajímavosti z  knižního světa. Ať už tady, nebo na našem magazínu. Mrzí mě, že už moc nemám čas na nějaké srazování a spíš se scházím s lidmi, které z blogovacího světa znám z dřívějška, než abych se objevovala na nějakých nových akcích. Je to dáno i tím, že jsem prostě ještě ta první blogovací generace a už nemám absolutně přehled o nových tvářích. Prostě jsem už stařešina 😀 Co jiného na to říct?

S tou aktivitou blogu to šlo v poslední době mírně z kopce, protože se vyskytly jiné životní lapálie, ale i nadále utíkám ke knihám, které mě tolik baví. A děkuji za každý vás milý komentář, upozornění, přečtení recenze nebo vykecávacího článku. Opravdu to pro mě hodně znamená a všem svým dlouholetým čtenářům jsem vděčná, že se mnou zůstali až k neuvěřitelné šestce!

Už jsem sakramentsky dávno neudělala žádnou soutěž, takže určitě nějaká k narozeninám bude. Jen si ale musím rozmyslet, o co a jak dlouho, takže bedlivě sledujte blog i FB profil, aby vám nic neuniklo!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Charmedka napsal:

    Moc gratuluji ke krasnemu vyroci. Preji, at Te blog bavi i nadale.
    Charmedka recently posted..Zkouknuto (5)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..