Twisted Palace

twistedpalace_bookAutor: Erin Watt
Originální název: Twisted Palace
Český název: Palác lží
Knižní série: The Royals (Royalové)
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Ella by si už měla zvyknout na to, že její život nebude nikdy poklidný. Když už si myslela, že je to mezi ní a Reedem docela v pořádku, objevil se nový problém.

Její přítel je hlavní podezřelý z nenadálé vraždy Brooke, snoubenky jeho otce a budoucí možné matky jeho dítěte. A jako by toho nebylo málo, její otec se nečekaně vrátí ze záhrobí a hodlá jí nahradit všechna ta ušlá rodičovská léta – tak nějak po svém.

Reed by měl udržet svůj temperament a výbušnost na uzdě, protože má už teď pořádný malér. Jeho případ se totiž nevyvíjí vůbec dobře, což ovlivňuje i jeho rodinné vztahy. Nechce svou rodinu opustit, daleko víc ale nechce opustit Ellu. Jejího otce má sice rád, ale jeho přehnanou ochranitelnost nechápe. Nejdůležitější ovšem je to, aby prokázal svou nevinnu a nemusel jít do vězení za zločin, který nespáchal…

Nakladatel: Everafter Romance (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 370 (EN), 392 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 25.7.2016
Vydání v ČR: 20.9.2017

Datum četby: 4 dny, říjen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nedělám to ráda, ale tohle už byla dost velká slátanina i na mě.

Oficiální stránky autorek

Můj názor: I když druhý díl skončil dalším cliffhangerem, na ten poslední jsem se zase tolik netěšila. Už u dvojky se mi moc nelíbilo, co a jak se dělo, jak se chovaly postavy a tak vůbec. Trojka mi už pak totálně lezla na nervy.

Štvala mě Ella tím, jak se urputně snažila dokázat Reedovu nevinnu. Reed mě vytáčel svou odevzdaností a urputností. Steve s Dinah byli totálně na facku nebo rovnou na odstřel, no a Callum mi přišel občas až příšerně pasivní. Ostatní kluci Royalovic byli tak nějak jen do počtu.

Samotné řešení hlavní zápletky mi přišlo poměrně ujeté. I řešení první společné noci nebo dodržení „dohody“. Asi jsem už z podobně laděných romancí vyrostla, protože mi to přišlo neskutečné hloupoučké a prvoplánové. Je to vážně škoda, protože první díl byl vážně skvělý. S druhým to už šlo krapet z kopce… no a třetí to úplně zabil.

I tak ale sérii doporučuju, už jen kvůli všem těm hot bad boyům z Royalovic klanu. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdybychom se časem dočkali i dalších knih. Uvidíme…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..