The Goal

thegoal_bookAutor: Elle Kennedy
Originální název: The Goal
Český název: Plán
Knižní série: Off-Campus (Off-Campus)
Díl: čtvrtý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Tucker věděl poměrně dobře, jaká budoucnost ho čeká. Během vysokoškolských studií se bude věnovat milovanému hokeji a po škole se vrátí zpátky do Texasu, aby si našel něco, do čeho by mohl investovat a začít podnikat.

Nepočítal ovšem s tím, že se jedné bouřlivé noci bláznivě zakouká do dívky, od které by se podle svého kamaráda Deana měl držet sakramentsky daleko. Jenže Tuck si prostě nedokáže pomoct, jeho touha je daleko silnější… a taky odhodlání, ji získat. Věci se však zkomplikují daleko více, než by si mohl myslet…

Sabrina si vždycky kladla vysoké cíle a pracovala třikrát tolik, co ostatní, aby jich dosáhla. Po cestě za úspěchem se nenechala ovlivňovat ničím a hlavně nikým. Kluky raději střídala jako ponožky, jen chvilkové vzplanutí, nic víc. V případě jednoho vousáče její předsvězetí ale vzalo rychle za své.

Čert vem pravidlo nerandění. I to, že je vlastně hokejista. Když vás ovládne chtíč, nejde to jinak. Myslela si ale, že to bude jen další jednorázovka. Místo toho se z toho vyklubalo něco daleko víc. Navíc se jí svět naprosto obrátí vzhůru nohama, když zjistí, že je těhotná. Jak to teď bude s jejími plány na Harvard a zářnou pávnickou kariéru?

Nakladatel: Creatspace (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 350 (EN), 488 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 26.9.2016
Vydání v ČR: 5.4.2017

Datum četby: 3 dny, říjen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Ta druhá polovina to rozhodně zlepšila.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na poslední díl série jsem byla zvědavá už od toho cliffhangerového konce trojky. I když jsem měla představu o tom, co se v knize bude dít, dalo mi docela práci se ze začátku s knihou sžít. Polovina je totiž časově vyprávěna souběžně s třetím kouskem a další půlka už si pokračuje po své neprobádané ose, v níž se tu a tam objeví naše oblíbené dvojice z předchozích částí.

Zatímco do Tuckera jsem se zabouchla už v předešlých dílech, se Sabrinou jsem měla docela problém. Sice její důvody a životní problémy chápu, stejně jsem ji polovinu knihy nemohla vystát. Byla na mě možná až moc arogantní, odtahovačná, sobecká. Naopak Tuck byl naprosto snový a taky naprosto nereálný, stejně jsem mu děsně fandila. A ano, může za to i má slabost pro hokejisty 🙂

Společně tvořili takovou nesourodou dvojku, která si ale brzy uvědomila, že k sobě patří. Jen jim trvalo sakra dlouho, než si to řekli. A to mě docela frustrovalo. Tedy hlavně mě štvala Sabrina s tím svým „vzdám se ho, aby měl lepší život“. Kecy. Druhá půlka to dost spravila a já se taky daleko víc bavila. I když ty časové skoky mě občas mátly.

Sečteno podtrženo je to skvělá série, která sice tu a tam klopýtne, ale brzy se postaví zase na nohy. Nejoblíbenějším kouskem pro mě asi zůstane jednička, protože je přece jen peprnější a vtipnější. Prostě mám ráda takové ty hate/love vztahy, protože je to zábava sledovat. The Goal je ovšem jedna z nejlépe zvládnutých knih, co se týče příchodu miminka.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..