The Debt

thedebt_bookAutor: Karina Halle
Originální název: The Debt
Knižní série: The McGregors
Díl: pátý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Jessice jedna obyčejná procházka Londýnem navždy změnila život, když se stala jedním z terčů poblázněného bývalého vojáka, který se rozhodl vyřešit svou vlastní temnotu násilím. Jen o vlásek unikla smrti a teď se musí vyrovnávat s následky útoku.

Nebude to ale ani trochu jednoduché – nejde jen o její postřelenou nohu, ale také o její duši… o její chuť do života. A tu teď musí najít, jinak se nadobro zblázní. Ale teď to vypadá, že se jí do života začíná vracet světlo v podobě cizince, se kterým by ráda trávila daleko víc času.

Keir nechtěl nic jiného než odpuštění. Odpuštění za to, že nedokázal zastavit svého přítele v bezhlavé pomstě. A tak vyhledal Jessicu, aby zjistil, jak se jí po tak hrůzném zážitku daří. Nečekal ovšem, že ho tak moc zasáhne, že bude cítit povinnost její život napravit, že ji bude chtít ochraňovat… že po ní bude tolik toužit.

Nakladatel: Metal Blonde Books (EN)
Počet stran: 265 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 29.8.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, říjen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nějak jsem od toho čekala víc…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Nějak jsem si už zvykla, že se čas od času nečekaně objeví nový díl téhle „standalone“ série o třicátnicích, kteří mají sexy přízvuk a taky sexy těla. Mrzí mě pouze to, že mají knihy poměrně stejný průběh a i když se typy postav střídají, stejně tak samotné zápletky, stejně mi připadá, že mě autorka už nemá moc čím ohromit a že poslední díly stojí téměř za starou belu. A to je vážně škoda.

Přitom Karina Halle psát vážně umí. Nejsou to jen slaboduché kecy, které mají vyplnit zbytek knihy mezi sexuáoními narážkami a hromadou sexu. Postavy mají své problémy, svou minulost, své pochyby. Jenže v tomto případě mi přišlo, že až moc tlačila na pilu.

Těžko říct, jestli pro mě bylo těžší číst o bývalém vojákovi a holce, co byla v nesprávnou dobu na nesprávném místě… Prostě na mě kniha už od samého začátku působila dost depresivně a nepomohla tomu ani zmínka o mé oblíbené malé mořské víle, Ariel.

Obě hlavní postavy na mě byly až přespříliš temné, plné vnitřních démonů a o tom se vždycky špatně čte. I když jim všemi dvaceti držíte pěsti, aby jim to nakonec vyšlo. A to i ve chvíli, kdy vám je jasné, že by to šťastně skončit samozřejmě mělo. I tak je to ovšem dobrý kousek, který stojí za přečtení. Jen se krapet bojím, s čím přijde příště.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..