For Have I Sinned

forhaveisinned_bookAutor: Darynda Jones
Originální název: For Have I Sinned
Knižní série: Charley Davidson (Charley Davidson)
Díl: půldíl
Žánr: paranormálno, zvláštní schopnosti, duchové, démoni
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Charley je portál, které odvede duše na jiné místo. Na místo, kde je už nebude trápit nic pozemského. Už s tím má roky zkušeností a ví, jak nejlépe zmateným duším pomoci.

A udělá to i tentokrát. Nezáleží na tom, že ji duch mladé ženy probudí ve tři ráno a neví, jak se jmenuje, kdy zemřela, ani jak se tam vlastně vzala…

Nakladatel: Macmillan (EN)
Počet stran: 68 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 2011
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, září 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No bylo to na mě nějak extrémně kratoučké. Vůbec by mi nevadilo, kdyby toho bylo víc.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na tuhle novelku jsem byla zvědavá od chvíle, kdy jsem zjistila, že něco takového Darynda vůbec napsala. Ani jsem pořádně nevěděla, o čem je, ale věděla jsem, že bude stejně skvělá jako samotné knihy.

Samozřejmě že byla, ale tu hvězdičku dolů dávám za to, že jsem si myslela, že půjde o příběh o délce cca 60 stránek. Místo toho to byla povídečka o délce tak třicet stránek, možná ani to ne. Zbytek byly totiž lákačky na první tři díly, což mi přišlo jako neuvěřitelná škoda. Chápu, že šlo o příběh pro webovou stránku Heroes and Heartbreakers, ale prostě jsem čekala víc.

I tak to ale mělo vše, co knihy – tedy trefnou Charley a sexy Reyese, i když toho jen na chvilku. Super změna je ale to, že je příběh vyprávěn z pohledu zmatené duše, která se snaží přijít na to, kdo je a jak zemřela. Za ty díly jsem už jaksi zapomněla, jak vlastně Charley vypadá (myslím tím bravu jejích vlasů třeba) a tímhle jsem si to lehce oživila.

Takže sečteno podtrženo je novelka super, ale měla být zatraceně daleko delší!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..