Wicked Sexy Liar

WickedSexyLiar_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Wicked Sexy Liar
Knižní série: Wild Seasons
Díl: čtvrtý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

London se momentálně nachází v životní fáźi, kdy se snaží přijít na to, co by měla po ukončení studia na škole vlastně dělat dál. Vezme tak práci v místním oblíbeném baru, kde tráví své večery, zatímco úřes den vyráží se svým prknem zdolávat vlny.

Pak ovšem její stereotyp nabourá jeden velice přitažlivý kluk, který je odhodlaný získat její pozornost. Od té chvíle se její život vydá naprosto odlišným směrem a London se musí rozhodnout, jestli jí tenhle risk za to opravdu stojí…

Luke si zvykl na svůj bouřlivý styl života, kdy se mu v posteli střídá jedna holka za druhou. Tváře a jména mu už splývají, telefon neustálé pípá příchozími smskami, prostě si užívá, co to jen jde. Tedy až do chvíle, kdy mu v baru u Freda padne do oka jedna prostořeká přitažlivá barmanka.

Něco ho k ní táhne a nemůže přijít na to, o co jde. Nechce jí jen dostat do postele, chce s ní trávit i volný čas. A to ho docela děsí. Poslední vážný vztah měl před několika lety a neskončilo to moc dobře. Opravdu je připravený zkusit se na někoho zase vázat? Ale co když ho nakonec nebude chtít ona? Mají společně vůbec nějakou šanci na budoucnost?

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 338 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 2.2.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 12 dní, červenec 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: London mi prostě nějak nebyla sympatická… a docela mě tu vytáčela i Harlow teda.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Čtení tohoto dílu jsem nějak pořád oddalovala, nějak extra mě totiž anotace nelákala natolik, abych se do četby hned vrhla. Asi jsem věděla proč. Tak nějak mi kniha moc nesedla.

O London jsme se toho totiž moc v předechozích díleh nedozvěděli… což je docela logické, vezmeme-li v úvahu, že to měla být původně trilogie. A Luke byl zase v předchozích dílech vykreslen jako prevít, co se na Miu vykašlal. Těžko si vytvořit k téhle dvojici nějaký vztah.

Na druhou stranu musím říct, že jsem si daleko víc oblíbila Lukea. London mě prostě děsně vytáčela tím, jak byla děsně cool, nad věcí a dávala vše Lukeovi sežrat. Nikdo mi nebude hanět mého favorita, i když je to občas prevít. V knize se samozřejmě objeví i naši staří známí, Harlow mě svým postojem ovšem štvala, i když jí tak trochu chápu. Ostatní postavy tak nějak OK, Lola nehrála tak velkou roli, jak bych si představovala, což mě zamrzelo, vzhledem k tomu, že je to její spolubydlící.

Vlastně jsem se s knihou prostě nedokázala sžít, i to je důvod, proč jsem ji tak šíleně dlouho četla. Nebyla špatná, na Christinu Lauren ovšem docela standard a ta zápletka mi prostě celkově přišla nudná. Jediný pozitivní bod náleží Lukeově sestře, ta byla rozhodně boží, i když občas otravná.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..