The Lie

TheLie_bookAutor: Karina Halle
Originální název: The Lie
Knižní série: The McGregors
Díl: čtvrtý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Brigs před čtyřmi lety ztratil vše, na čem mu v životě záleželo. Svého syna, svou manželku, svůj život i svou lásku. To všechno kvůli tomu, že si přál být šťastný. Teď se mu opět podařilo postavit se na nohy, najít si práci na jiné univerzitě a pomalinku dává svůj život do pořádku.

Až do chvíle, kdy uvidí Natashu. Ona byla katalyzátorem změny, ona v něm opět probudila život, ona musela snést bouřlivou vlnu odmítnutí a nenávisti, za kterou nemohla. A teď je tady a Brigs si ji podruhé už nenechá uniknout. Udělá vše pro to, aby mu odpustila…

Tasha poslední roky prožívala peklo, díky němuž zahodila školu i svůj minulý život daleko za hlavu. Teď se vrací zpátky, aby dokončila svůj titul a mohla se opět posunout dál. Ještě pořád není tak úplně v pořádku, ale doufá, že se to vše brzy srovná. Jenže pak narazí na Brigse, jediného člověka, kterého hluboce milovala a který jí zlomil srdce…

Nakladatel: Metal Blonde Books (EN)
Počet stran: 292 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 15.2.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červenec 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Bylo to na mě místy asi až moc silné kafe, i když obdivuju, jak se s tématem poprala. Jinak to samozřejmě bylo hot jako vždy. Těším se na další kousek.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na další knihu z příběhů o zatraceně přitažlivých McGregorových jsem byla poměrně zvědavá, jelikož mě poslední díl nijak etxra nenadchnul díky své roztahanosti. Už z předchozí knihy jsem věděla, co se jaksi událo, ale nevěděla jsem to úplně. Až v tomto kousku se vlastně vše pořádně odhalilo… a že toho bylo hodně.

Musím se přiznat, že mi celá zápletka krapet vadila. Téma nevěry je pro mě docela citlivé a i když chápu, že někdy si srdce prostě nedá poručit a ne všechny případy jsou stejné, i tak nemám moc ráda podvádění a rozdělování rodin. Musím ale říct, že tady to autorka zvládla velice dobře, citlivě a místy se mi u některých popisů chtělo pořádně brečet.

Připravte se také na to, že uvidíte příběh z pohledů obou hlavních postav a že budete skákat v ději do minulosti a do přítomnosti. Občas mi to přišlo zmatečné a chvílemi se mi i zdálo, že se některé pro mě důležitější pasáže rychle přeskočily, zatímco jiným dala autorka větší prostor, než by bylo potřeba.

Celkově však knize nechybělo nic, na co už jsem si v téhle sérii tak nějak zvykla. Oba dva jsou samozřejmě přitažlivý a společné sexuální scény zatřesou nebem i zemí… doslova. Vtipu v knize moc nenajdete, docela mě překvapilo, že se dočkáme jisté velice negativně smýšlející postavy.  Nikdo takový se zatím v knihách neobjevil a většinu času mě to dost děsilo.

Každopádně počtení zase výborné, těším se na další kousek, The Doubt. Ten by se měl týkat dalšího člena McGregorovic klanu. Tak nějak mi přijde, že se z toho stává jaksi nekonečná série, protože McGregorovic mají nějak moc bratranců. Nutno podotknout, že v posledním díle byla zmínka i o sestřence, tak se třeba dočkáme i nějaké té sexy slečny McGregorové jako hlavní postavy. No, uvidíme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..