RC review: Panství Edenbrooke

PanstviEdenbrooke_bookAutor: Julianne Donaldson
České datum vydání: 27.5.2016
Žánr: historická romance, regenství
Nakladatel: Ikar

Zbožňujete knihy Jane Austenové, toužíte najít svého pana Darcyho a vyhledáváte retellingy známých romancí, kdy se dívky rozkošně červenaly a muži kvůli nim vyzývali své soky k soubojům? Pokud ne, tak po téhle jednohubce budete.

Marianne Daventryová je docela obyčejná mladá dívka… tedy až na to, že žije v roce 1816 a k smrti nesnáší svůj pobyt v Bathu. Mnohem raději by trávila volné dny pobíháním po zahradě rodinného sídla, seděla na trávě a četla si knihu, jezdila na koni nebo se starala o svého ovdovělého otce. Místo toho trčí u své mírně rozmrzelé babičky, staropanenské tety a na paty se jí neustále věší obstarožní uslintaný Whittles.

Pak se na ni ale usměje štěstí. Je pozvána na panství Edenbrooke, kde se opět po více než roce uvidí se svou sestrou, dvojčetem, které od ní nemůže být odlišnější. Cesta z Bathu je ovšem nebezpečnější, než by si představovala, a tak skončí zakrvácená a zablácená v hostinci s postřeleným kočím a hysterickou služebnou. To je však jen začátek bouřlivého pobytu na Edenbrooke, který toho změní daleko víc.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..