Audiotéka má nový kabátek a k tomu super slevu!

Audiotéka má nový web a redesign slaví akční nabídkou! Ačkoliv si k audioknihám stále tak nějak hledám cestu, myslím, že je tohle skvělá příležitost, jak se pustit do dalších kousků.

Audiotéka, služba s audioknihami ke stažení v elektronické formě, ve čtvrtek 21. dubna oficiálně představuje nový vzhled svých webových stránek. Motivací pro kompletní redesign webové prezentace Audiotéky je především optimalizace zobrazování a nákupu audioknih z tabletů a mobilních zařízení. V den oficiální premiéry nového webu zákazníci mohou navíc využít exkluzivní nabídky 50% slevy na všechny audioknihy v nabídce Audiotéky.

Audiotéka je předním prodejcem a dodavatelem elektronických audioknih u nás s nabídkou více než 2800 audioknih, které dohromady tvoří celek 9226 hodin mluveného slova. Posláním Audiotéky je nabízet přístup k nákupu a poslechu nejširšího portfólia audioknih, kdekoliv jste. Nákup a poslech audioknih na mobilních zařízeních hraje stále významnější roli v chování zákazníků, kteří využívají zejména mobilní aplikaci Audiotéka a nyní jsou tomuto trendu plně přizpůsobeny i internetové stránky www.audioteka.cz.

Audiotéka si po celý den přechodu na nové webové stránky připravila pro své zákazníky a budoucí uživatele audioknih jedinečnou nabídku. Po celý den 21. dubna bude možné koupit audioknihy z nabídky Audiotéky na novém webu s 50% slevou. Za poloviční cenu dnes pořídíte mimo jiné bestsellery jako Inovátoři Waltera Isaacsona, sérii audioknih Hra o trůny, Herculovské úkoly pro Hercula Poirota, Zaklínače Andrzeje Sapkowského nebo Biomanžela Michala Viewegha.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..