Lásko, kde jsi?

LaskoKdeJsi_bookAutor: Nick Spalding
Originální název: Love… From Both Sides
Český název: Lásko, kde jsi?
Knižní série: Lásko (Love)
Díl: první
Žánr: romance, humor
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Nikdo nechce zůstat na ocet. Jenže hledat toho pravého není nijak jednoduchá záležitost. Své o tom ví Jamie i Laura, během nekonečných schůzek toho zažili více než dost.

Jamie se tak střetl se sexuálně agresivní rozvedenou ženou nebo dívkou, která je natolik božské podstaty, že je rád, že jejich schůzku vůbec přežil. Laura zase musela odolávat nadrženému realitnímu makléři nebo až příliš zapálenému cyklistovi.

I když to vypadá, že na toho pravého ne a ne narazit… nakonec narazí jeden na druhého. Jenže jim bude trvat, než jim dojde, že už hledat nemusí…

Nakladatel: Coronet Books (EN), Fortuna Libri (CZ)
Počet stran: 252 (EN), 288 (CZ)
Vazba: Brožovaná a vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 25.10.2012
Vydání v ČR: 2013

Datum četby: 2 dny, říjen 2014, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle byla perfektní kniha na zasmání i na trochu té srdíčkové romance.

Oficiální blog autora

Můj názor: Na knize mě zaujala už samotná anotace, protože mi přišla jako něco z mého života… a taky že byla. Sice jsem se nenašla úplně ve všem, ale ve většině případů rozhodně.

Hlavně jsem se bavila od začátku do konce, protože situace, do nichž se hlavní aktéři téhle romantické komedie dostávali, stály opravdu za to. Navíc mi sedlo také to, že jsou mi oba dva věkově blízcí a prožívají častokrát totéž, co já.

Na příběhu se mi líbilo i to, že jsme se dočkali i nějaké té romantické linky, která elou tuhle lapálii provázela. Celou dobu jste tak čekali, kdy jim to konečně vyjde a že najdou své zasloužené šťastně až na věky.

Tohle je kousek, který by vám rozhodně neměl uniknout, protože si u něj skvěle odpočinete a budete se bavit. Vůbec by nebylo špatné, kdyby z knihy udělali i film, i když je fakt, že je to námětově nejspíš už tak sotkrát zpracováno.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..