Appealed

Appealed_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Appealed
Knižní série: The Legal Briefs
Díl: třetí
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Říká se, že stará láska nerezaví. Ovšem v případě Brenta a Kennedy nejde ani tak o lásku, jako o jisté nevyjasněné věci v minulosti. Po patnácti letech, kdy jeden o druhém neslyšeli, se najednou setkávají v soudní síni jako protivníci.

Brent ví, že si tentokrát nemůže nechat Kennedy proklouznout mezi prsty. Je to jejich druhá šance a on ji rozhodně nepromarní. Ať už se Kennedy tváří nepřístupně, jak chce.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 272 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 17.11.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby:5 dní, únor 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: I když to mělo své mouchy, sedlo mi to 🙂

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na třetí díl téhle právnické série jsem byla zvědavá od chvíle, kdy jsem si v druhém díle přečetla ukázku z poslední knihy. Už podle anotace jsem věděla, do čeho jdu a že to nebude nic extra nového, ale po velice povedené a vtipné druhé knize jsem doufala, že mi sedne i tato. A stalo se.

Brent je totiž natolik bezprostřední, zábavný a hříšně sebevědomý, že si ho zamilujete hned na prvních stránkách… nemluvě o tom, že je to klasický fanboy, co zbožňuje komiksy a spoustu dalších věcí. Pravda, občas mi jeho znalosti přišly mírně ženské (jako který chlap zná jména mužských postav Twilight?), ale nevadí, i tak to bylo prostě bezva.

Kennedy jsem si taky oblíbila hned od začátku, protože si nenechala vše jen tak líbit, na druhou stranu si nebyla sama sebou tak úplně jistá, a už vůbec si nebyla jistá Brentem. Kdo by se jí taky divil… I přesto se mi líbilo, jak si s Brentem nakonec poradila a jak si stála na svém.

Když v knize dostanete perfektní dvojici, u níž autorce věříte první poslední a čekáte, co nového se odehraje na další stránce, je taknějak fuk, že příběh není úplně nejoriginálnější, protože se čte jedna báseň. Ačkoliv mě první díl série nijak extra neuhranul, jsem ráda, že jsem ve čtení pokračovala, stálo to za to. Teď jsem zvědavá, s čím novým přijde autorka teď.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..