Winter Wishes

WinterWishes_bookAutor: Karina Halle
Originální název: Winter Wishes
Knižní série: The Play, The McGregors
Díl: první,čtvrtý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení:  4 hvězdičky

Lachlan a Kayla si k sobě konečně našli cestu a nemůžou se jeden druhého nabažit. Je jim ale jasné, že nebudou mít zrovna na růžích ustláno. Kayla sice zahání Lachlanovy démony, ale jeho minulost mu už neodpáře.

Jejich vztah je postaven před další zkoušku, když mají poprvé jako pár trávit vánoční svátky s Lachlanovou rodinou. Přesněji řečeno s jeho nevlastními rodiči, bratrem a pěkně nerudným dědečkem, který si rád rýpe do lidí.

Pro Kaylu je to další chvíle, jak si připomenout ztrátu milované matky a pro Lachlane zase ukázka toho, že do rodiny nebude nikdy tak úplně patřit. Mají ale jeden druhého…

Nakladatel: Metal Blonde Books (EN)
Počet stran: 87 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 22.12.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, prosinec 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Zdálo se mi to daleko lepší než samotná kniha.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na tuhle novelku jsem se vlastně vrhla hned po dočtení hlavního dílu, The Play, který mě poměrně zklamal (jak jste už jistě četli v mé recenzi).

Nemá moc smysl se sáhodlouze rozepisovat o ději, protože to je necelých sto stránek, které vám narozdíl od knihy utečou jako voda. Je docela vtipné, že dějově se s novelkou dostáváme před epilog The Play, těsně po té, co se Kayla rozhodla navždy přestěhovat do Skotska. Některé myšlenky hlavních hrdinů vám tak přijdou poměrně úsměvné.

Celkově mi však novelka přišla daleko snesitelnější a svým zopůsobem i zábavnější – když teda popomineme prazvláštní chvíle a místa, kde ti dva chtějí mít sex. A velkým plusem pro mě byl i Brigs, protože si tak autorka připravuje půdu na jeho vlastní knihu. Na tu se vááážně těším, takže doufám, že nezklame.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..