RC review: Jak stvořit dívku

JakStvoritDivku_bookAutor: Caitlin Moran
České datum vydání: leden 2016
Žánr: humor, ze života
Věková hranice: 18+
Nakladatel: HOST

Dospívání není jednoduchá záležitost. Víme to všichni. Taky víme, že rodiče jsou v našem životě ti, od kterých se učíme. Ale i přesto se některým věcem musíme naučit úplně sami. Jako právě Johanna.

Čtrnáctiletá Johanna Morriganová není tak úplně normální holka od vedle. Je z pěti dětí, její matka po porodu dvojčat trpí poporodní depresí a je jen zlomek té ženy, jakou bývala, a její otec pobírá na celou rodinu sociální dávky za to, že předstírá těžkou invaliditu. Prostě taková malá nenormální britská početná rodinka žijící v zapadlém městě jménem Wolverhampton.

Johanna není nijak krásná, spíš ji většina vrstevníků označuje za tu ošklivou, tlustou a po posledním fiasku v televizi také naprosto praštěnou. Přitom Johanna nechce nic jiného, než najít v životě nějaký ten smysl… jo a taky by si dost přála mít s někým sex. Jenže je jí teprve čtrnáct, takže jí nezbývá nic jiného než co možná nejčastěji masturbovat. Za ty roky je v onanii hotovou přebornicí.

Většina jejích nápadů, jak peněžně zabezpečit rodinu, když už se k tomu její otec moc nemá, skončí dřív, než pořádně začala. Jenže Johanna se nevzdává a brzy si splní svůj sen a dostane se do Londýna. Tam začne pracovat pro hudební magazín a její život nabere úplně jiné obrátky… hlavně tedy ty sexuální.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..