Hravě

Hrave_bookAutor: S.C. Stephens
Český název: Hravě
Originální název: Effortless
Knižní série: Bezhlavě (Thoughtless)
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Kellan se se svou kapelou vydává na turné, zatímco Kiera zůstává doma. I když se oba dva nade vše milují, díky jejich bouřlivému začátku vztahu mají jisté pochybnosti.

Kiera si není jistá, jestli jí Kellan se svou děvkařskou minulostí dokáže být věrný. Kellan si zase není jistý tím, jestli Kiera ze zoufalství a osamocení neudělá něco hloupého.

Vztah na dálku ani jednomu z nich neprospívá a když se do toho zamotají další problémy, postaví se před ně nejtěžší zkouška ze všech. Dokážou ji ustát nebo se nakonec rozloučí?

Nakladatelství: Gallery Books (EN), BETA (CZ)
Počet stran: 487 (EN), 490 (CZ)
Vazba: Brožovaná a vázaná vazba (EN, CZ)
Vydání v USA: 8.1.2013
Vydání v ČR: 4.12.2014

Promo ke knize

Datum četby: 6 dní, leden 2015, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Jako telenovela…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Už je to zatraceně dávno, co jsem tuhle knihu četla a nějak jsem nebyla schopná dopsat recenzi, tak se snad nebudete zlobit, že tak činím až teď. Na tuhle sérii musí mít člověk tu správnou náladu, jinak ho neuvěřitelná hloupost obou hlavních postav dokáže přivést k šílenství.

Kieru jsem neměla moc ráda ani v prvním díle kvůli jejímu slabošství, ale hrdinky nemůžou být jen silné a úžasné, proto jsem se naučila ji chápat a prožívala jsem všechny vzlety a pády spolu s ní. Kellan mě svým tajemstvím ke konci naprosto vytáčel, stejně jako jeho naprostá nejistota, co se své osoby týče. Tak nějak mi to prostě nešlo dohromady.

To ale neznamená, že jsem si četbu neužívala. I tentokrát jsem se od četby nemohla skoro odtrhnout a byla jsem zvědavá, co se bude dít. Stejně jako v případě první knihy, i tady jsem hltala stránku za stránkou a i když jsem většinu času byla naštvaná na jednoho nebo na druhého, neuvěřitelně mi to uteklo.

Jen si nejsem jistá, jestli se někdy dočkáme v češtině také třetího dílu natož čtvrtého, který vyšel minulý rok. Přece jenom kniha vyšla v roce 2014 a teď už máme rok 2016. Nezbývá než doufat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Danča napsal:

    Tato série je podle mě Vážně úžasná 🙂 Ale mám obavu, že pokračování se v ČR nedočkáme 🙁 a hlavní hrdinové mi taky někdy přišli na zabití 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..