Xmas Reading Challenge 4 – přihlášení

Naposledy jsem tuhle čtecí výzvu pořádala v roce 2012 a říkala jsem si, že by nebylo špatné, kdybych tuhle tradici zase oživila. Přece jenom byla Xmas Reading Challenge vůbec první domácí čtecí výzvou, bylo by fajn, kdyby se v tom letos pokračovalo. Uvidíme, kolik z vás se ke mně připojí…

Pravidla jsou následující:

  • Challenge se může zúčastnit kdokoliv, kdo má chuť. Ať už čtenář nebo bloger.
  • Nemusíte být blog/stránku, abyste se mohli zúčastnit.
  • Challenge „oficiálně“ probíhá od 24. do 26.12.2015. Je mi jedno, jestli knihu začnete číst dřív, klidně už teď. Každý čteme jinak rychle a ne každý dokáže během vánočních svátků přečíst knihu za tři dny. Přesto to zkusit můžete, hecnout se a zjistit, jestli to dokážete. Oficiálně však výzva začne 24.12. a skončí 26.12. Proč jde zrovna o tyto 3 dny a ne nějaké jiné? Jsou to dny sváteční a i když je mi jasné, že toho shonu bude nejspíš nejvíc, přesto si můžete udělat chvíli času a začíst se, odpočinout si.
  • Cílem této challenge je, najít si v tom vánočním shonu chvíli čas na to, abyste si vzali do ruky nějakou knížku, na chvíli vypnuli a naprosto se ponořili do jiného světa.
  • Vyberte si tedy knihu, kterou si rádi právě o Vánocích přečtete. Je mi jedno, jaký typ knihy to bude – fantasy, sci-fi, dívčí románek, pohádka… a je mi srdečně jedno, jestli to bude v češtině, slovenštině, angličtině (či jiném v jazyce). Prostě a jednoduše – vyberte si knihu podle své libosti.
  • Počínaje 27.12.2015 napíšete o této knize své vlastní recenzi! Je mi jedno, jak dlouhá bude nebo jakým stylem se ji rozhodnete napsat. Napište ji tak, jak sami uznáte za vhodné. Jak to prostě sami cítíte. Napište, proč jste si knihu vybrali, jak se vám líbila, proč byste ji doporučili ostatním. A tak vůbec. Fantazii se meze nekladou.
  • Tuto recenzi umístíte na svůj blog/stránku spolu s odkazem na mou challenge a pak ještě nesmíte zapomenout přidat odkaz na ni do speciálního článku, který uveřejním na blogu. Pokud nemáte blog/stránku, nevadí. Můžete mi svou recenzi poslat emailem (více info později v článku).
  • Uveřejňování recenzí bude probíhat od 27.12. do 31.12.2015.
  • A od 1.1.2016 do 11.1.2016 se bude hlasovat o nejzajímavější recenzi. Nebudu to hodnotit já, ale čtenáři.
  • Nejlépe hodnocená recenze pak vyhraje mnou vytvořený banner, který bude říkat, že jste výhercem a u sebe na blogu pak uveřejním i vaše jméno jakožto třetího výherce mnou pořádané výzvy.

Tento článek slouží jako přihlašovací linkovač, do něhož se prosím zapište. Napište své jméno, autora, název knihy a do závorky, jestli bude recenze česky nebo slovensky + samozřejmě odkaz na svůj blog (pokud jej nemáte, nalinkujte tam normálně Knižní doupě). Linkovač bude otevřen ode dnes do 26.12.2015, pak se automaticky uzavře.


 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..