Racing Savannah

RacingSavannah_bookAutor: Miranda Kenneally
Originální název: Racing Savannah
Knižní série: Hundred Oaks
Díl: čtvrtý
Žánr: young adult, romance
Hodnocení: 3 hvězdičky

Savannah si vždycky více rozuměla s koňmi než s opačným pohlavím. Už od chvíle, kdy se naučila jezdit, touží po tom, aby jednou mohla trénovat koně, protože závodit na nich asi moci nebude. Přece jenom se naučila, kde je její místo a raději vypomůže svému tátovi, než aby sledovala své sobecké cíle.

Jenž když jí do cesty vstoupí syn majitele, kterému otec dal za úkol postarat se o panství a hlavně o jízdárnu, zamotá jí nejen hlavu, ale i srdce. Ví ale, že jejich světy nemůžou být odlišnější, že se k sobě nehodí a že si jejich rodiče nepřejí, aby spolu trávili čas. Jenže srdci neporučíš…

Nakladatel: Sourcebooks Fire (EN)
Počet stran: 308 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 3.12.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, červenec 2015, v angličtině

Reakce po dočtení knihy: Ty knihy jsou díl od dílu podivnější…

Oficiální stránky autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Tohle je kniha, kterou jsem Zvládla přečíst za den, ale k sepsání recenze jsem si sednula až po čtyřech měsících. Proč? Protože jsem hlava děravá.

Celá série Hundred Oaks je orientovaná na křesťanskou tématiku… tedy alespoň první tři díly byly, ten čtvrtý je ještě poměrně poslušný, ale hraje už na jinou notu.

Hlavní hrdinka je sympatická, líbilo se mi její odhodlání dosáhnout svých snů, i když věděla, že to nebude jednoduché. Hlavní hrdina byl na můj vkus občas až moc velký a očividný dobrák, který se musí řídit tím, co si přejí jeho rodiče.

Nebylo to bohužel to pravé ořechové a popravdě tuhle sérii čtu už tak nějak jen z povinosti. Přece jenom nemám ráda nedočtené série a i když je tahle dost mimo můj obvyklý typ knih, chci ji dočíst. Myslím, že by sedla spíš méně náročným čtenářům a hlavně mladším ročníkům.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..