Můj autor roku 2014 – Jenn Bennett

Tohle je přesně jedne z těch projektů, který jsem totálně zapinkala a vůbec jsem ho neudělala včas, kdy měl ještě nějaký smysl a kdy by se do něj určitě mohlo zapojit víc lidí. No jo, člověk míní, osud mění. Tak alespoň tenhle článek nezahazuju úplně a stíhám to alespoň těsně před koncem roku.

Jenn Bennett

Dlouho jsem uvažovala, který autor byl pro mě loňský rok ten nej. Přečetla jsem toho hodně od různých autorů, ale žádný z nich mě tolik nepotěšil, jako právě Jenn Bennett.

Její urban fantasy série Arcadia Bell mi totiž ukázala, že tenhle žánr umí být opět pořádně vtipný. A to nemluvím o tom, že to bylo taky pořádně akční a hot a romantické a plné magie a žjóva, rozhodně to stálo za to. Pokud máte rádi Kate Daniels, rozhodně po téhle sérii sáhněte, nezklame.

Nevím, jestli vyzkouším i její historickou paranormální romanci Roaring Twenties, ale něco mi říká, že by nemusela být vůbec špatná. Stejně tak její new adult romance The Anatomical Shape of a Heart, i když jsou na ni recenze všelijaké.

Už si moc nepamatuju, jak jsem na její urbanku narazila, ale jsem ráda, že jsem do ní zainvestovala peníze a celou ji zblajzla. Je to kousek, který by se rozhodně měl objevit i na pultech českých knihprodejců. V poslední době jsem se od klasických urbanek a paranormálek jaksi odklonila. Mám pocit, že na co jsem sáhla, mi tak nějak prostě nesedlo. Nejlepší urbanka, jakou jsem kdy četla, je Kate Daniels, nejslepší paranormal romance, kterou jsem kdy četla, jsou Noční lovci. Málokterá kniha mě dokáže tak vzít a Arcadii se to konečně povedlo. Chce to víc takových knih.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..