Ms. Manwhore

MsManwhore_bookAutor: Katy Evans
Originální název: Ms. Manwhore
Knižní série: Manwhore
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Rachel a Malcolm nemůžou být ve svém vztahu spokojenější. Bulvár jim sice stále dává co proto a málokdo věří tomu, že by se nejhříšnější muž posledních let dokázal spokojit jen s jednou ženou, ale Malcolm Rachel o svých citech přesvědčuje každý den a ta si je jistá.

Není tedy překvapením, když ji Malcolm požádá o ruku, protože chce po jejím boku prožít šťastný, spokojený a řádně vášnivý vztah. A tak se Rachel musí vrhnout do svatebních příprav a přitom si svého nastávajícího držet od těla alespoň do první manželské noci… pokud to ovšem dokáže vydržet.

Nakladatelství: Pocket Star (EN)
Počet stran: 115 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 5.10.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, listopad 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Taková fajn oddechovka a zároveň menší otvíračka pro knihu o Gině.

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Tuhle novelku jsem slupla jako malinu. Ostatně příběh je poměrně jednoduchý, jde o svatbu a o tom, jak se oba hrdinové snaží udržet celibát až do vytouženého dne a vášnivé noci. Nic extra překvapivého.

Na druhou stranu novelka samozřejmě nijak neurazí a častokrát vám vyloudí úsměv na tváři… v ostatních chvílích se díky jistým lechtivým scénám zase červenáte snad až na prdeli. Milá a dráždivá oddechovka, co je sice mírně nereálná, ale ono vám to stejně bude tak nějak úplně fuk.

Autorka si alespoň trochu nakousla polívčičku na třetí díl série, který se zaměří na Ginu a její „neexistující“ vztah k bad boyi jménem Tahoe. Jsem docela zvědavá a doufám, že to nebude jen další zbytečný kýč. Přece jenom mám tuhle klišoidní sérii ráda a nerada bych si ji kazila.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..