Five Days Until You

FiveDaysUntilYou_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Five Days Until You
Knižní série: One Week Girlfriend
Díl: čtvrtý a půl
Žánr: new adult, romance, drama, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení 4 hvězdičky

Owen má vše, co by si mohl přát – milující dívku, skvělou sestru, švagra i neteř se synovcem a i ve fotbalu se mu začíná docela dařit. Má pocit, že má život konečně pod kontrolou… tedy až do chvíle, kdy Chelsea přijde s tím, že má možnost letní stáže ve městě nedaleko. Ačkoliv se ji Owen snaží podporovat ve snech a nechce jí stát v cestě, cítí, že mu začíná unikat mezi prsty a rozhodně o ni nehodlá přijít.

Chelsea si není jistá, jestli má Owena na léto opustit, ale když jí řekne, aby nepromarnila svou šanci, že tu pro ni vždycky bude, vydá se do neznáma. Netušila ovšem, jak moc jí Owen bude chybět. Jejich pravidlo pěti dní, než se uvidí, jaksi brzy vzalo za své, jelikož se Owen nakonec rozhodl zkusit své štěstí a trénovat pro chystající se drafting budoucích profesionálních hráčů amerického fotbalu. A Chelsea mu rozhodně nechce stát v cestě za snem. Jenže se začínají čím dál tím víc odcizovat a ani jednomu z nich se to nelíbí…

Počet stran: 127 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 17.4.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby:  2 dny, prosinec 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Taková lehká fajnovka.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Tahle novelka vyšla jako takový bonus k oblíbené sérii, díky níž jsem vlastně narazila na jednu z mých nejoblíbenějších autorek romancí. Líbí se mi, že se zase alespoň na chvíli zase vracíme do světa, v němž jsou ti dva nejvíc sexy fotbaloví hráčí vůbec (jak taky jinak, žejo).

Owena i Chelsea jsem si v jejich sólo knize užila, takže jsem se k nim zase ráda vrátila, i když to bylo jen na chvilku. Příjemným překvapením bylo to, že se autorka do příběhu rozhodla krapánek zamotat i své hrdiny ze série The Rules. Novelka byla sama o sobě docela krátká, takže krom mé anotace výše nemá moc smysl ji víc rozvádět.

Hezkým bonusem bylo i to, že kromě hlavního příběhu se v knize objevila krátká povídka, kterou autorka kdysi snad i vyvěsila na svůj web a týkala se obou našich oblíbených hlavních dvojic. Teď má Monica Murphy za sebou dvě dost dobré new adult série, tedy alespoň na můj vkus, jsem zvědavá, s čím novým přijde.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..