Sustained

Substained_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Susstained
Knižní série: The Legal Briefs
Díl: druhý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Jake nebyl nikdy zrovna ten, o kom byste řekli, že je vhodný do rodinného života. Hlavně se jakýmkoliv závazkům vyhýbal jako čert kříži. Užíval si života plnými doušky a byl naprosto spokojený. Jenže pak se v jeho životě objevila Chelsea a jisté klubko neposlušných dětí, které nedáno přišly o rodiče.

Ačkoliv se zapřísáhl, že jim bude pomáhat jen jako právník, brzy u nich doma začne trávit daleko více času. Brzy si na nový hektický život zvykne, ale v koutku duše ví, že nebude mít dlouhého trvání, protože na tohle prostě není dělaný. Anebo že by se mýlil?

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 272 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 25.8.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 6 dní, listopad 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak tenhle kousek se mi líbil daleko víc, asi za to může ta dětská rozmanitost.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na pokračování téhle právnické série jsem byla po prvním díle, který byl sice skvělý, ale zase tolik mě neuhranul, samozřejmě zvědavá. Anotace zněla docela příslibně a i když bylo už od začátku jasné, co se asi tak bude dít, čtení jsem si užívala a tak nějak jsem si ho raději prodlužovala, aby mi to vše tak rychle neuteklo.

Hlavní hrdina byl sympaťák, i když se „jakože“ všemožně snažil všechny přesvědčit, jaký je to vlastně tvrďák. Jeho poblouznění bylo naprosto kouzelné, jen kdyby to nebylo občas takové zabedněné pako. Ale to tak nějak k tomu patří. Hlavní hrdinka sice taky nejednala vždycky úplně správně (hlavně co se týče jedné události, která mě naprosto naštvala), ale člověk ji musí obdivovat za vše, co se pokoušela zvládnout a nevzdávala se.

Nesmím samozřejmě zapomenout na všechny malé aktéry příběhu, protože všichni tak nějak pomáhali celou knihu táhnout dál a jejich malé roztržky mě prostě bavily. Musím říct, že se autorce tahle kniha vyvedla daleko líp a byla příjemným zpestřením po dlouhatánském a únavném dni v práci. A přesně takových knih by mělo být víc. Teď se těším na poslední díl a doufám, že mě nezklame.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..