Suma sumárum za září, říjen 2015

Ano, kaju se, kaju. Je poslední den listopadu a já trubka ještě nepublikovala sumárum za září a říjen. Musíte mi prominout, ale měla jsem poslední tři měsíce úplně jiné starosti… Jako třeba to, že jsem si hledala novou práci, dala výpověď a zítra nastupuju do nové práci a modlím se, aby všechno bylo moc fajn a megasuper a tak dááále. Ale teď k těm knihám a dalším věcem.

Knihy, které jsem si koupila:

Sumarum_2015_ZR_01

Nádhernou svatbu jsem si pořídila tak nějak do počtu, když už mám doma oba klasické díly série a i tuhle novelku jsem v angličtině četla. Jsem zvědavá, jestli se nakladatelství rozhodne vydávat i další díly bratrů.

Velkou radost mám z českého vydání Nepoučitelné, která se mi v originále moc moc líbila. Za český překlad neručím, ale obsahově je to konečně něco pořádně syrového, zakázaného, žádný čajíček. Je jen škoda, že jsem snad neviděla moc pozitivních recenzí. Já vám ale říkám, pokud máte rádi knihy, které si na nic nehrají a berou nebezpečí života takový, jaký je, běžte do toho!

Hledání vytouženého dne samozřejmě nemohlo v mé knihovničce chybět, ačkoliv knihu mám doma i v angličtině. Ačkoliv jsou české obálky takové docela jednoduché, líbí se mi a skvěle k sobě pasují, doufám, že jim najednou nerupne v bedně a u třetího dílu série je najednou nezmění. To bych se naštvala.

Je docela vtipné, že jsem si Nejkrásnější pořídila, ale ještě stále jsem nečetla Cress a Winter už zaklepala na dveře. Šmarjáááá, já potřebuju volno jen na čtení… ale kdo mi ho teď dá?! Nikdo 😀

Samce jsem si koupila skoro hned po té, co jsem dočetla Hřebce. Možná to bylo ještě dřív, než jsem Hřebce dočetla. Celá tahle série se mi ohromně líbí a jsem ráda, že by na Valentýna měla snad v češtině vyjít i ještě jedna doplňující novelka. Zároveň jsem zvědavá, jestli se dočkáme v češtině také její nové série, jejíž první díl se jmenuje Nuts.

Knihy, které jsem dostala:

Sumarum_2015_ZR_02

Archerův hlas jsem dostala od Axii, které chci tímto moc poděkovat. Vím, že se kniha domácím čtenářům dost líbí, takže jsem na ni patřičně natěšená a doufám, že mě nezklame. Celkově všechny knihy téhle série vypadají dobře i hodnocení v zahraničí nejsou špatné. Tak uvidíme.

Knihy, které jsem dostala na recenzi:

Bohužel jsem v těchto dvou měsících obdržela knihu spíš v její elektronické podobě a v té papírové ji nemám. Jde kokrétně o Všechny malé zázraky. Všechny malé zázraky mě velice mile překvapily a myslím, že je můžu přirovnat ke stejně skvělé knize Eleanor & Park. Určitě by vám neměly uniknout, protože ve mně vykřesaly víc emocí než filmové Hvězdy nám nepřály (ty knižní jsem stále nečetla a ani nevím, jestli chci).

~ Uveřejněné recenze ~

All Lined Up

When You‘ re Back

Všechny malé zázraky

All Broke Down

All Played Out

Hollywood Dirt

Scorched

Manwhore

Hřebec

Manwhore + 1

Samec

Taming Lily

Sealed with a Curse

Bitva o Hex Hall

Beautiful Beginning

Beautiful Beloved

Dark Wild Night

In the Dark

Jinak se za ty dva měsíce neudálo nic zásadního kromě toho, že blog 10. října oficiálně oslavil své 5. narozeniny. Chci vám ještě jednou za všechny ty krásné roky poděkovat a budu doufat, že vydržím ještě dalších pět. Pokud chcete zkusit štěstí v soutěži k výročí, koukněte se sem.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Charmedka napsal:

    Hezke prirustky a Nepoucitelna byla skvela 🙂
    Charmedka recently posted..Jane Austen – Lady Susan | RC reviewMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..