Sealed with a Curse

SealedWithACurse_bookAutor: Cecy Robson
Originální název: Sealed with a Curse
Knižní série: Weird Girls
Díl: první
Žánr: romance, paranormálno, magie, zvláštní schopnosti, vlkodlaci, upíři
Hodnocenís: 3 hvězdičky

Celia Wird a její tři sestry nejsou tak úplně normální holky od vedle. Možná jsou všechny mladé a na první pohled dosti nevinné, ve skutečnosti ale každá z nich má jistou dávku moci, která jim pomáhá překonat životní hoře.

Když se přestěhovaly k jezeru Tahoe, myslely si, že všem problémům utekly, místo toho to vypadá, že se dostaly přímo do oka zuřícího tornáda s upíry na jedné straně a vlkodlaky na druhé.

Upíři jsou možná predátoři, ale nejsou nijak agresivní, proto když se objeví problém v podobě zuřivých upírů, kteří se nezastaví před ničím, aby získali svou kořist, je jasné, že je zle. Ačkoliv zpočátku nechce, nakonec se Celia rozhodne pomoci upířímu mistrovi Mishovi v zastavení obrovského problému dřív než bude pozdě…

Nakladatel: Signet Eclipse (EN)
Počet stran: 360 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 31.12.2012
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 10 dní, říjen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No… bylo to takové zvláštní. Nebylo to špatné, ale tak nějak podivně poskládané.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: První tři díly téhle série mám doma už zatraceně dlouho, nepřečtené. Proto jsem se rozhodla se do nich konečně pustit. Jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že papírově byly vydány pouze tři a tři další díly už seženu jen v ebooku.

Klasickému žánru paranormal romance jsem jaksi odvykla, přece jenom v poslední době z velké části čtu klasické romance, new adultky a eroťárny. Možná i proto mi trvalo déle, než jsem se do příběhu vůbec dokázala začíst. Taky za to ale může ta neskutečná poslepovanost příběhu, v němž figuruje jedna hlavní hrdinka, ale při čtení máte pocit, jako by hlavní hrdinky byly rovnou čtyři. A to je ještě s hlavní linií zmatečné a roztěkané.

Celia mi sedla a fandila jsem jí v její romantické pouti ke štěstí, které se jí vyhýbá, protože jsou její sestry vždycky na prvním místě. Aric, alfa vlkodlak je hodně sexy a ví to o sobě. Vím to já, ví to Celia a ví to všichni okolo, akorát jsem zmatená z toho, co se teď bude dít dál.

Celý příběh je prostě tak nějak urychlený, zmatený, nahňácaný a tajemný jak hrad v Karpatech. Ostatní sestry mi tak k srdci nepřirostly, některé z nich mi přijdou možná až moc arogantní, unáhlené nebo panenkovské. Když to ještě mixnu upířinou, co ještě tak nějaká nemá to správné charisma, nevím, na čem jsem. Pevně věřím, že se to vše teprve rozjíždí a že bude další díl o poznání lepší, protože myšlenka je to dost zajímavá.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..